reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

witam :-)
rano mnie nie bylo,wrocilam po 12 to wzielam sie za obiad,sprzatanie a teraz maz poszedl po mlodego do szkoly,a ja szybko na BB ;-)

reklama
Edytko kartka doszła :-) możesz spać spokojnie teraz to ja będę nie spać :-)

Bardzo sie ciesze ,kamien z serca mi spadl :-) ale mialam emocje ,ale juz mi lepiej...uffff:zawstydzona/y:

Heksa nawet nie wiesz jak ja sie ciesze...w koncu coraz blizej do spotkania z moimi cudenkami :-D:-D

Madlen,to maz dzisiaj ma wolne ? Ja tez czekam na moich ,za jakies 20 min powinni byc w domku :tak:

Asiczka no jakos pusto tu dzisiaj :eek:

Dalam dzieciom jesc ,maly dopiero poszedl spac wiec posiedze tu ...ale chyba sama bo nikogo nie ma :sorry:

Ogladalam wstepne wiadomosci z ogledzin Madzi i wychodzi na to ze malutka miala obrazenia z tylu glowy,no ale i tak jest duzo watpliwosci i pyatan w tej sprawie...za chwile bedzie wiecej wiadomo...wlasnie ogladam TVN24

Ja tez tak zagladam co jakis czas...maz pojechal do tesco oddac witaminy ,bo kupil ale w domu zobaczyl ze sa otwarte,wiec nie wieadomo co za szajstwo jest w srodku :angry:

otwarte ??:szok:,dobrze ze zauwazylas :tak:

a moja cora sleczy nad matematyka i zaraz wyjde z siebie :wściekła/y:

tez czyt.o wynikach sekcji zwlok..niby i matka mowila prawde,ale moze jakby od razu wezwala pogotowie a nie zywcem pochowala swoje dziecko,to moze malutka zylaby..a tak..to dziecko nie moze wyjsc mi z glowy :no::-(
asia ladny obraz ;-)
heksa u mnie wiosna,ok +6,w ciagu dnia nawet moglo byc wiecej :szok:,a ja chce zime i snieg !!!:tak:
wiktoria ja lubie ksiazki Whartona,przeczytalam wszystkie ..
asiczka to fajna masz prace :tak:

Madlen a co dokladnie corcia ma do zrobienia ?

Tom juz wraca ze sklepu,kazali wymienic na nowe opakowanie,jeja jak ja sie ciesze ze my tu mieszkamy bo w PL byloby ciezko z oddaniem i wymiana :zawstydzona/y:

Edyta moja cora niewazne co ma,ale jak jest matematyka to ja szalu dostaje :wściekła/y:,ale na szczescie juz skonczyla ,ufff :-D
ja dzisiaj w tesco kupilam maslo flora bo jest za 85p;-) az 10 szt.:-D

Madlen a ta flora do w malych opakowaniach ?Ja uzywam flore ale nie light tylko zielona :tak: kupuje duze opakowania bo u mnie maslo idzie jak woda :-D

A i w jakim sklepie ta promocja ?

reklama
Edytka duza 500gr.,w tesco ale u nas jest do jutra..ja nie wiem czy u was sa takie same promocje ,musisz kochana sprawdzic ;-),normalnie kosztuje prawie £2 a dzisiaj kupilam za 85p :tak:,u mnie tez maslo idzie jak woda,dlatego kupilam 10 op.:-D

ja mam dzisiaj dzien siedzenia w kuchni,maz mi kupil 4.5kg schaba i 5kg piersi,musialam wszystko posegregowac,schaba pokroic i poporcjowac,ale zamrazalnik mam pelen ;-),a potem jeszcze rodzince zachcialo sie karpatki :tak:,dopiero skonczylam robic a juz polowa zjedzona :szok:

Do góry