Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

edyta napisz mi ja udalo Ci sie dostac skierowanie na te badanka bo moja gp powiedziala,ze mi sa niepotrzebne wiec zrobilam je prywatnie w polskiej klinice ale niestety kosztowaly majatek
i teraz po 3 latach chcialabym sie troszke przebadac czy wszystko u mnie gra;-)
Hej Dziewczyny, nie było mnie na tym forum już chyba ze trzy lata, nawet kurcze nie mogłam sobie przypomnieć hasła...
I nagle tak mnie wzięło, że musiałam tu wejść i poczytać o Kobietach, które mają takie same pragnienia jak ja... Normalnie mam mętlik w głowie, mamy dwie córeczki, które uwielbiamy i są sensem naszego życia: jedna córka za chwilę 7 lat, druga 4- wyszliśmy z pampersów, płaczów po nocach.. rozkręciłam firmę, która świetnie prosperuje i mąż też na swoją nie narzeka- wreszcie moglibyśmy zaczać po prostu korzystać z życia.... a tu co??? Mnie z taką siłą dopadł instynkt macierzyński i chęć posiadania maleństwa, że o niczym innym nie mogę myśleć... Co gorsza, widzę, że mojego ukochanego ślubnego również- choć tak szczerze o tym jeszcze nie rozmawialiśmy.. Chyba oboje przed sobą boimy się przyznać, że nam po prostu znowu odbiło...Matko i co tu robić...czekąć aż przejdzie?! Dziewczyny wesprzyjcie mnie proszę- naprawdę tego potrzebuję!!!
nawet jak pije kawe to musze uwazac aby mi sie nie ulalo 
i jak poszlam na konsultacje do gina to mi obiecal ze jesli bede chciala zajsc w ciaze to on mnie przyjmie i bedzie prowadzil ciaze...a te hormonki i inne badanka bede miala zrobione bo mam plamienia miedzymiesiaczkowe ,mimo iz mialam zrobione usg,wykonana cytologie i robiony wymaz na obecnosc bakterii nie wykazaly nieprawidlowosci ,no ale cos musi sie dziac skoro plamienia nie ustaja...Mozna powiedziec ze mam szczescie bo moj gin bedzie mnie przyjmowal na NHS i nie bede musial placis a z tego co mowil to on nie wykonuje takich badan panstwowo tylko prywatnie,a ze sytuacja jest taka a nie inna to kasy nie bedzie ode mnie bral :-):-) chociaz to dobre ;-)