reklama

Mama po raz 3 ...:)

ja tez sie witam :-)
ide zalac sobie kawke,bo bez niej dzisiaj nie da rady normalnie funkcjonowac i zaraz do was wracam ;-)
wiktoria to czekamy na fotki :tak:
edyta nie pomyslalam o tych filmikach w internecie :no::zawstydzona/y:,bede musiala cos poszukac ;-)

aaa,mlody dostal sie na hip-hop,dzisiaj pytalam w sekretariacie ,bo jego pani juz drugi tydzien jest chora i nie dostal zadnej kartki,to spytalam sama,ale wszystkie kluby na ktore go zapisalam ,dostal sie..:tak:;-)

reklama
Hej babeczki :-)

Asia,Wiktoria ,Madlen jak nocka ? u mnie rewelka mlody obudzil sie raz na picie,i raz na mleczko i co wazne spal spokojnie i nie plakal :tak:

Wiktoria to widze ze rozwijasz skrzydla otwierajac sklep,w razie co daj nam na niego namiary ;-)

Madlen no to synek jest napewno zadowolony ze dostal sie tam gdzie chcial,moje chlopaki czekaja na wolne miejsce w klubie i nie wiem czy sie doczekaja :eek: no nic tak czy siak musimy czekac...

Asia i jak tam po weekendzie ?

ja tez sie witam :-)
ide zalac sobie kawke,bo bez niej dzisiaj nie da rady normalnie funkcjonowac i zaraz do was wracam ;-)
wiktoria to czekamy na fotki :tak:
edyta nie pomyslalam o tych filmikach w internecie :no::zawstydzona/y:,bede musiala cos poszukac ;-)

aaa,mlody dostal sie na hip-hop,dzisiaj pytalam w sekretariacie ,bo jego pani juz drugi tydzien jest chora i nie dostal zadnej kartki,to spytalam sama,ale wszystkie kluby na ktore go zapisalam ,dostal sie..:tak:;-)
Niedługo wstawię :)
Hej babeczki :-)

Asia,Wiktoria ,Madlen jak nocka ? u mnie rewelka mlody obudzil sie raz na picie,i raz na mleczko i co wazne spal spokojnie i nie plakal :tak:

Wiktoria to widze ze rozwijasz skrzydla otwierajac sklep,w razie co daj nam na niego namiary ;-)

Madlen no to synek jest napewno zadowolony ze dostal sie tam gdzie chcial,moje chlopaki czekaja na wolne miejsce w klubie i nie wiem czy sie doczekaja :eek: no nic tak czy siak musimy czekac...

Asia i jak tam po weekendzie ?
U nas nocka tez superowa Kamil przespał całą noc aż jestem w szoku.Martynka też już lepiej :tak: oczywiście namiary na sklep dam.
o cześć wiktoria co tam u ciebie słychać
A wszystko dobrze wzięłam się porządnie za biżuterie :-) Nie wiem czuje się jak bym się obudziła z długiego snu :)

wiktoria to wcale neidlugo,a idize ci super..myslalam,ze robisz dluzej..zdolna bestia jestes !!:-D;-)
asienka ale przeciez nic zlego nie zrobilas..nie zadreczaj sie..z czasem zapomnisz..
u nas dzisiaj deszczowa pogoda..oczy same sie zamykaja i nawet kawa nie pomaga

reklama
009.jpg
To moja bransoletka wczorajsza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry