witam :-)
asia pisz co u ciebie,jak dzieciaczki ?
wiktoria a jak ospa,schodzi juz ?
heksa powodzenia u dentysty ;-)
my caly weekend siedzielismy w domu,pogoda niebardzo nadawala sie na wyjscie,deszcz i wiatrzysko..jedynie corcia w sobote byla u kolezanki..,bynajmniej troszke ciszy bylo..;-)
asia pisz co u ciebie,jak dzieciaczki ?
wiktoria a jak ospa,schodzi juz ?
heksa powodzenia u dentysty ;-)
my caly weekend siedzielismy w domu,pogoda niebardzo nadawala sie na wyjscie,deszcz i wiatrzysko..jedynie corcia w sobote byla u kolezanki..,bynajmniej troszke ciszy bylo..;-)
wypiliśmy w trzech 0,7 finlandi posiedzieliśmy pośmialiśmy się mąż zrobił pobudke o 8 bo na 11 jechaliśmy do kościoła 40 km do wsi jego babci na msze za dziadka podrodze odwieżliśmy Wojtka do domu zajechaliśmy po teściową i na msze można powiedzieć że do kościoła
bo tam ksiądz odprawia w sali strażaków b o nie ma kościoła zmarżliśmy jak hol.....a mąż chciał żebymy zajechali do jego banbci ja ja ją raz widziaam ale u niej nie byłam boi mąż był u niej ostatnio 10 lat temu my do niej wchodzimy a siostra teściowej że oni wychodzą na cmentarz jak by nie mogli iść póżniej no i się zebraliśmy i wyszliśmy pojechaliśmy do teściów teściowa byłą tak wściekła na swoją siostre że szok
,do srody juz duzo nie zostalo,wyjedzie a ty zapomnisz ;-)

,chociaz mlody byl szczepiony -swinka-ospa-rozyczka,taka szczepionka 3w1,ale czy jest ona skuteczna i wogole nie zachoruje..pewnosci brak ..
..dzisiaj nawet zaczela plakac,jak probowalam z nia rozmawiac i tlumaczyc ,co dzieje sie z jej organizmem..powiedziala,ze nie chce byc duza,nie chce byc kobieta i nie chce @ ..cos czuje,ze lekko nie bedzie.....
:-(..co prawda @ moze byc za 2-3 lata albo i dalej..ale ta burza hormonalna ktora w niej teraz jest,jest nie dowytrzymania ..na szczescie nie dzieje sie tak caly czas,tylko sa takie chwilowe uderzenia w ciagu dnia ..