Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam czarne koraliki ale z białym takie jak teWiktoria no ja po prostu już nie będę wchodzić chyba na tą Twoja stronkę..
Bo zawsze coś znajdę dla siebie........
Co tam zajrzę to mam ochotę coś sobie zamówić
A napisz mi proszę, czy masz może jakieś czarne koraliki, z których dałoby się zrobić takie kolczyki jak te długie różowe na zdjęciu w Twoim sklepiku?
ja tylko wpadłam powiedzieć dobranoc bo mężuś wrucił zjadł kolacje teraz się kąpie i zaraz spaciulki idziemy ieśli można tak to nazwać
Dobranoc dziewczyny ja już też uciekamDziewczyny ja też się żegnam........
Oczka mi się całkiem zamykają już...............
Spokojnej nocki!!!
Zapraszam rano na kawe i na poloty 
Kochana ty się mnie nie pytaj tylko pokazuj możesz pokazać ją komu chcesz a ja będę prze szczęśliwa a tym bardziej jak by się im coś spodobałopowariowaly,chwile mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia mam
poczytam jutro a teraz juz ide pod prysznic,gonie dzieciaki do spania i przytulam sie do M.
dobranoc bbbaby ;-)
wiktoria czy ja moge pokazac twoja bizu mojej znajomej ?,moze tez cos kupi ;-)
:-)DziękiDziękuje ja już zmykam bo mi sie dzieci pobudziły dobranocwiki wolalam zapytac,ale jak moge to OK ;-) powysylam wiadomosci i moze akurat beda nowe klientki;-)..bo naprawde bardzo ladna robisz ;-)

ja wstałam o 8:30 gdzie to zapisać 
dzieci są jednak czasem kochane i dadzą pospać .
.