Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć ,
mam 2 córeczki z pierwszego związku
i ...........właśnie - chciałabym i boje się
z moim partnerem postaraliśmy się o dzidzię , ale niestety we wrześniu poroniłam
to była moja 4 ciąża (bo przed córkami straciłam pierszą ciążę)
Teraz się waham , ale bardzo bym chciała ..... może Wy mi dodacie wiary.
obawy sa zawsze,ja sie martwie ze z 3 dzieci nie bede miala czasu na nic poza gotowaniem,praniem i sprzataniem.Przeraza mnie fakt ze nerwowo moge nie wytrzymac,w sensie ze popadne z jakas depresje i przestane o siebie dbac...mam nadzieje ze jednak damy wszystkie sobie rade...:-)
mam podobnie , chociaż jak Oliwka mówi , dziewczynki są już duże i świetnie zajmują się sobą. U mnie dochodzi jeszcze obawa o ewentualny powrót do pracy , bo narazie całkiem fajnie mi idzie i jestem zadowolona . No i mój T chyba narazie po tym poronieniu trochę się wystraszył , nic nie wspomina , a seksik musi być całkowicie bezpieczny . Czekam cierpliwie na jakiś odzew z jego stony , bo ja już swoje powiedziałam i on dobrze wie ,że ja nie mam zbyt dużo czasu - stuknie mi 34 w tym roku. No to się wygadałam .......bo nie mam do kogo. Pozdrawiam Was gorącoobawy sa zawsze,ja sie martwie ze z 3 dzieci nie bede miala czasu na nic poza gotowaniem,praniem i sprzataniem.Przeraza mnie fakt ze nerwowo moge nie wytrzymac,w sensie ze popadne z jakas depresje i przestane o siebie dbac...mam nadzieje ze jednak damy wszystkie sobie rade...:-)