reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Witam wszystkie mamuśki...gratuluje,ja jestem mama 2 słoneczek, syn ma 10 lat a córka prawie 5 no itez bym chciala by moja @ nie nadeszła choć mam cicha nadzieje że to juz mój 2 miesiac bo ostatnia @ byla tylko plamieniem,a cycy mam jak 2 wielkie arbuzy... :-) no i dziwnie sie czuje,za tydzien zrobie test...trzymajcie kciuki,bo jak nie bedzie fasolki to sie poddaje...

Planuję 3 dziecko więc dołączam do Was. Mam nadzieję, że uda nam się szybko. Pierwszej ciąży wyczekiwałam 2 miesiące a z drugą poszło od razu mimo że postanowiliśmy się wcale nie starać, po prostu jak będzie to będzie i od razu zaszłam. Mam nadzieję, że teraz równie szybko nam się uda.

Witam my z mężem też myślimy o 3 dzidziusiu :-) w przyszłym roku zaczniemy starania mam nadzieje że się mąż znowu nie zmieni zdania.Na razie biorę tabletki ale tylko jeszcze ten miesiąc i odstawiam :-)

Annka widzę ze z małopolski jesteś a skąd dokładniej ?
Asia nie masz się czym przejmować

Ostatnia edycja:
Witam!
I ja się przyłączę.
Mój zegar zapikał już po raz ósmy,mam już 6 dzieci tu na ziemi i jedno anielskie dzieciątko.Teraz staramy się z mężem o siódme ziemskie maleństwo.
Też miałam i mam obawy co ludzie powiedzą,ale teraz mam to w nosie.
Miłości ci u nas dostatek,a to najważniejsze!!!

reklama
Czesc dziewczyny

Ja jestem mama trzech wspanialych chlopcow i bedziemy sie starac o czwarte malenstwo ;-)

Szostkowa podziwiam i zazdroszcze takiej gromadki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry