wiktoria12
Mama i żona :)
Szóstkowa mamo gratuluje licznej rodzinki :-)
Edyta bardzo fajnie że myślicie o czwartym duża rodzinka jest fajna :-)
Edyta bardzo fajnie że myślicie o czwartym duża rodzinka jest fajna :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wiesz jak my się rozpiszemy to możesz nie nadrobićok,poki co musze zmykac do pracy,tak zajrzalam czy cos sie tu u nas dzieje no i dzieje siebede za kilka godzinek,piszcie a ja napewno nadrobie
))))milego dzionka:-):-):-):-)

A jakie masz najmłodsze w jakim wieku ?Witajcie!
Tak,pracy jest sporo,ale i radości wiele,czasami ubaw po pachy.
Dziękuję Wam!!!
Asiu przykro mi że takie słowa od mamy usłyszałaś :-( nic się nie bój to twoje dziecko i ty je będziesz wychowywać nie mamaszustkowa mamo widze że już masz dorosłe dzieci
no ja się najbardziej obawiam reakcji ze strony rodziców jak byłam w ciąży po raz trzeci to nikt nie wiedzał oprucz męża i poroniłam w 12 tyg jak już było po wszystkim to mama mi powiedzalą że dobrze że tak się stało więc się teraz boje
asia
o trzecim dziecku myslelismy od 3 lat
w tym roku w kwietniu w 8 tc poronilam i tez usłyszalam od mamy po co Ci problemy, w maju w wieku 33 lat zaszlam ponownie
teraz jestem prawie na poczatku 8 miesiaca i czekam na moją wymarzoną córcie, a rodzina... hmm teraz jest szczęśliwa bo .. bedzie wnusia
Ale to nasze decyzje, my dzieci karmimy, wychowujemy, utrzymujemy
chociaz ciężko jak ze strony rodziny słyszy się nieprzyjazne komentarze