reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Brawa dla Milutka:-):tak:

Julcia ostatnio troszke dadrobila:laugh2:
Mowi i robi:
mama
tata
baba
nienie...kiwa przy tym glowa <np.jak juz nie chce jesc>
tak..rowniez kiwa glowka
robi ajka<glaszcze po glowie>
pi....czyli pić
ma...czyli daj:laugh2::-p

Wczoraj zauważyłam że rozróżnia kolory i potrafi pokazywać przedmioty w określonym kolorze - bawiłyśmy się kolorowymi klamerkami do bielizny wrzuconymi do miski i za każdym razem jak prosiłam żeby pokazała określony kolor to pokazywała bezbłędnie.

No brawo Milenko!!!

No i Julka jak sie rozgadała! Gratulacje!

Maja też rozróżnia kolory, chociaż nie uczyłam jej ich nazywania. Ostatnio jadła suszonego ananasa. Miała do wyboru zielone i pomarańczowe kawałki. Najpierw wybrała wszystkie pomarańczowe, a potem zielone.

reklama
Może w porównaniu z innymi to prawie nic,ale moje dziecko zaczęło od niedawna....
-nazywać,jak ktoś śpi"aaaa"
-jak ktoś je"mniam,mniam,mniam'
-jak idzie"izie"
-jedzie"jezie"albo "brum,brum"
-jak płacze"łe,łe,łe":tak:
-jak kicha"a psiu":tak:

Do góry