reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
jejku,żeby Antonina tak nawijał jak Oli:-D
wczoraj mówię do niego powiedz DAJ MAMO,a on DAA DAA,ale J gdzieś mu umknęło:-D

A ja się niedawno chwaliłam, że Oli ładnie mówi ile ma lat (zawsze mówiła "wa") a dziś zapytana przez babcię ile ma lat, odpowiedziała:
Nie wiem, jakieś pięć! :-D
A od kilku dni tak się jej ładnie poszerzył zasób słów i tak dużo już mówi, że sama jestem w szoku :szok: Np jak wróciłam ze sklepu zapytała mnie:
Co kupiłaś?
Powiedziałam: Pieluszki, a ona na to:
Acha, dla mnie!
A dziś podeszła do Tomka i mówi:
Podaj torebkę.
A Tomek zapytał:
A po co?
A Oli na to:
Ide do sklepu kupić.
Tomek: A co chcesz kupić?
Oli: Nie wiem, jakieś picie.
W samochodzie jak siedzi, to ją często pytam co robi, żeby mi nie zasnęła, a nie widzę jej, bo ma fotelik za moim siedzeniem, a Oli często odpowiada:
Siedzę i patrzę na światełka.
I tak cały dzień prowadzimy wiele rozmów, wszystkiego i tak Wam nie jestem w stanie przytoczyć :-D

Wow, zdolna :tak::tak::tak: . gratuluje:-)

Oli dziś mnie rozczuliła :sorry2: Wzięła kartonik po herbacie, wsadziła do niego swoje drobne zabawki, zamknęła i przyniosła mi, mówiąc:
Pose, to pezent dla Ciebie.
:sorry2::sorry2::sorry2:

Kurcze, już mi głupio, że tak się chwalę na tym wątku, ale muszę Wam pokazać jak Oliwce ładnie wychodzi rysowanie postaci (oczywiście jak na jej wiek ;-)):

Po prawej stronie to ja :tak: oczy, nos i buzia, to mam nadzieję, że widzicie, gdzie są, po boku głowy takie dwie kreski to ręce, a te gryzmołki poniżej to reszta ciała, czyli brzuch i nogi ;-) Po lewej stronie zaczęła rysować tatusia, ale znudziło jej się, więc tatuś jest niedokończony :-D

reklama
hihi :-Dsuper mamusia Oli wyszła :tak:

ja też pokażę Emilki budowle to jedne z wielu;-)

Ostatnia edycja:
Do góry