Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja się niedawno chwaliłam, że Oli ładnie mówi ile ma lat (zawsze mówiła "wa") a dziś zapytana przez babcię ile ma lat, odpowiedziała:
Nie wiem, jakieś pięć!
A od kilku dni tak się jej ładnie poszerzył zasób słów i tak dużo już mówi, że sama jestem w szokuNp jak wróciłam ze sklepu zapytała mnie:
Co kupiłaś?
Powiedziałam: Pieluszki, a ona na to:
Acha, dla mnie!
A dziś podeszła do Tomka i mówi:
Podaj torebkę.
A Tomek zapytał:
A po co?
A Oli na to:
Ide do sklepu kupić.
Tomek: A co chcesz kupić?
Oli: Nie wiem, jakieś picie.
W samochodzie jak siedzi, to ją często pytam co robi, żeby mi nie zasnęła, a nie widzę jej, bo ma fotelik za moim siedzeniem, a Oli często odpowiada:
Siedzę i patrzę na światełka.
I tak cały dzień prowadzimy wiele rozmów, wszystkiego i tak Wam nie jestem w stanie przytoczyć![]()

. gratuluje:-)
oczy, nos i buzia, to mam nadzieję, że widzicie, gdzie są, po boku głowy takie dwie kreski to ręce, a te gryzmołki poniżej to reszta ciała, czyli brzuch i nogi ;-) Po lewej stronie zaczęła rysować tatusia, ale znudziło jej się, więc tatuś jest niedokończony