reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Super Gosia, już kiedyś widziałam na jakimś zdjęciu i jestem pełna podziwu :tak:
Moje dziecko na klocki nawet spojrzeć nie chce.

reklama
Kasiu,a jaka tata ma minkę grozną:-D.
To co wygląda na groźną buzię, to jest nos, tylko się dziecku rączka lekko omsknęła ;-)
a buźka uśmiechnięta jest taka mała pod spodem, lekko z boku :tak:
Wiem, bo Oli mi tłumaczyła jak rysowała, co właśnie rysuje :-D

i jeszcze pokazuje misia co ulepiła z plasteliny i jeszcze jeden obrazek też z plasteliny:tak:ale co na nim jest to nie wiem :sorry2:

misia zrobiłam z instrukcją żeby było wiadomo gdzie co jest ;-):-D

Oliwka bardzo ładnie rysuje:tak:,ale znając kilka prac Pauliny wcale mnie to niedziwi:no: . Uzdolnienia plastyczne sa chyba u Was rodzinne?;-):tak::-)

Emilka tez zdolniacha:-)-bardzo fajna ta wieża:tak:

reklama
Do góry