reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Gosia,nie moge:-D:-D:-D:-D.
Ja nie porównuje Konrada do Oliwki ,bo ona jest wyjątkowo bystra,mądra i zdolna.Wpadlabym w niezłego doła.
Nuśka nie przejmuj sie-Konrad sika w pieluchy,ssie smoka,ciągnie mleko z butli,nie zna liter,nie umie liczyc,bazgrze jak starszy brat a dla mnie i tak jest bobmba facet;-):-):-D:-D:-D.Julasek to przecież sama słodycz:-):tak::tak::tak:.

Oliwka też nie zna liter :-p i też mleko ciągnie z butli :-D no i sika w nocy w pieluchę :rofl2:

Gosia :-D Oli kupę też kiedyś rysowała, przez Tomka, bo raz jej pokazał, ale już zdążyła zapomnieć. Za to do mojego portretu domalowała poźniej piersi i pępek :-D
Oczywiście też musiałam fotkę strzelić. Całe szczęście, że nic mi między nogami nie narysowała :szok::-D

Ostatnia edycja:
Nuśku nie martw się:no:
Każde dziecko rozwija się inaczej...
Ja Małgosi staram się nie porównywać do innych dzieci, bo są dziedziny w których dalej jest daleko w tyle.
Nie mówi jeszcze złożonymi zdaniami, nie rysuje jak Oliwka, nie rozróżnia wszystkich kolorów..
A wszystko przyjdzie czas i dla mnie moja myszka the best:-D

Hihi Tyciu Julcia tez dla mnie jest sama slodycz.....i tak bedzie zawsze nawet jak bedzie analfabetka...hihhihi.....
Ale dzieki za mile slowa...

he he GOSIA:-D

ak juz wspomnialam Lusiek maluje bazgrolki ale upiera sie ze to jest np tatus, to mamusia a to babcia:tak::-) i ja jej wierze;-)

o raju Nuska, aleś ty wymysliła:szok::angry: nie ma co porównywac dzieciaków w tym wieku przecież:rofl2:
Hubert tez maluje bazgrołki, czasem jak go poprosze to namaluje cos na podobienstwo głowy:-D a zrsezta rysowac jakps zbytnio nie lubi, woli lepic z ciastolliny no i czasem kolorowanke pobazgrać:-p
za to ostatnio wpadł w szał budowania z klocków domów i wież, no normalnie dziecka nie ma jak sie dorwie do pudeł z klockami:tak:a jest przy tym taki szybki i do tego gada cos tam do siebie i sobie coś tłumaczy ze normalnie padam ze smiechu:-D

reklama
Będę teraz chwaliła cudze dziecko, nie swoje :-pale byłam pod takim wrażeniem, że aż muszę Wam to opowiedzieć. Oli wczoraj w piaskownicy bawiła się z półtoraroczną dziewczynką (miała dokładnie18,5 miesiąca) i ta dziewczynka tak ładnie mówiła całymi zdaniami, że aż mnie to zadziwiło. Obie z Oliwką zupełnie swobodnie się dogadywały. Mówiła np: Niunia chce opatke lub Podaj Niuni foemke lub O! leci amolot! lub Piesek sceka. Normalnie jak na takie małe dziecko miała wyjątkowy zasób słów :tak:

Do góry