Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W koncu udało mi sie kupić sukienke. Miętowa- koronkowa. Kupiłam w takim sklepie, chyba jakiś zwykły i nie dałam dużo 65 zł ale jest sliczna zrobie wam potem zdjęcie. peatrysia, ,Anneeczka - witajcie serdecznie.
Ja dzisiaj też nie mogłam spać, z boku na bok. Denerwuje się jutrzejszą wizytą.
Czekam, tylko aż przestaną boleć mnie piersi bo normalnie juz mam dośc a wieczorem idie zwariować
nonek koniecznie dodaj fotkę sukienki I kciuki za jutrzejsza wizytę.Kurcze ja dopiero 28 maja mam
Mnie też strasznie piersi bolą a zwłaszcza wieczorem gdy stanik zdejmuję a potem już ok.
To masz super okazje żeby sobie coś kupić
Ja właśnie przeglądam na allegro jakieś sukieneczki też by coś się przydało kupić może tam coś znajdę fajnego a jak nie to jutro pochodzę po sklepach.Wykorzystam to ze mały będzie u dziadków.
My w tym miesiącu mamy zaproszenia na trzy komunie ale nie idziemy na żadną bo dwie odbywają się w tym samym dniu i nawet jakbyśmy poszli na chwilkę na ta a potem na drugą będzie zle więc na żadną nie idziemy.Oczywiście prezenciki zakupione i damy im ale na imprezki nie idziemy.