ello,
witaminka, dzieki za szybka odpowiedz. My mielismy w planach plaze i sztuczne ognie ale mala nasza nie lubi halasu, mowi ze bola ja uszy, poza tym grzmialo i lalo wiec zmieniulismy plany. Zaraz po badaniu daj znac
koriander, gratulacje coreczki!!
baska, chcialabym moc czasem podrzucic swoje dziecko do tesciow male to niedopowiedzialni ludzie ...niestety, wiec ci ZAZDROSZCZEEEE
My nic nie remontujemy, szukamy za to wiekszego domu, bo troche ciasno sie zrobi, samochod spelnia swoje zadanie wiec tez bez zmian, chociaz ja to lubie, chociaz takie male a ciesza
Bylam u okulisty bo wzrok mi sie pogorszyl. Powiedzial ze hormony szaleja stad ta "slepota" i po porodzie bedzie lepiej(mam nadzieje). Wciaz mam mdlosci a wiec tak sobie sie czuje, poza tym zgaga dopada mnie coraz czesciej, wiec zaczelam jesc mniej ale wcale nie czesciej, apetyt zmalal...Jak nie urok to....
Bylam za to dZisiaj nzakupach w VS. Ostatnie dni wyprzedazy wiec kupilam sobie kilka rzeczy, a zeby mojemu M nie bylo smutno to i jemu dwie koszule po drodze zakupilam. I tak minal moj wieczor, na chacie balagan ale nie mam sily sprzatac wszystkich tych rupieci czyt. zabawek...
dobrej nocy