reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Widzę, że przez weekend na forum wrze;D ale udało mi się Was nadrobić;D Mój Mąż śmieje się, że tylko na tym forum siedzę:P
vici
dobre miałaś wyczucie z pierwszym porodem ;D Fajny pomysł z malowaniem brzucha przez synka, na pewno będzie miał radochę ;)

Awunia super, że impreza udana! Ja z chęcią bym się na jakimś weselu pobawiła;D ale już w tym roku się żadne nie szykuje, ale na przysły rok już mamy 5 zapowiedzianych ;D
Tilichna jak się czujesz? Bóle i skurcze ustały? A karuzela super!!!
smutna mama witaj! No historia niestety nie jest wesoła... Musisz pamiętać, że Twój los w Twoich rękach. Na pewno trudniej jest podejmować różne decyzje, kiedy są dzieci, ale pamiętaj, że to Ty masz być szczęśliwa...
Tigi nooo miło ze strony teściowej ;) Do mnie ost Szwagier przyjeżdzał, bo z M demontowali szafę to teściówka też dzień wcześniej zadz, czy mi nic nie potrzeba, że moze coś mi podać itp itd ;)
mb tak niech się bawi, niebawem będzie bujał Malucha to się nie pobawi ;)
Marika o kurcze... A teraz planujesz rodzić w tym samym szpitalu?
lucere, oregano jak warsztat?
mamaktosia, tiluchna generalnie mi zawsze też się marzyła trójka, ale jeszcze nie mam żadnego, więc nie wiem co mnie czeka hehe
Ag KrK nie ma czym się chwalić, nic nie kupiłam, a złaziłam się za to niemiłosiernie ;)
W ten week było Szaleńśtwo zakupów, jakiś zniżki, kupony itp, wiec ludzi od groma i ciut ciut... Ja jednak nie jestem stworzona to łażenia po sklepach ;)
Dzisiaj M z moim tatą skończyli panele, syf jest straszny, kurzu multum, a mi się nie chce zabrać za sprzątanie ;):):)

reklama
samotna super,ze sie przedstawilas,,he,,dobre ztymi meilami do tej babki..masakra poprostuu,trzeba bylo jej napisac...ze niech go zabiera w pizdu..a swoja droga przezywam to samo,faceta wywalic nie moge..debil teraz na wekend u mamusi,,i mysli ze tu wroci,jak ja go spakowalam,hee

tiluchna kurna mac,chyba przesilene jesienne z marsa na facetow spało...bo co innego..

Ja dla spokoju se dziergam szydełkiem:))))
robie trmpki dla synka:)))

vici no to drugi remont szykujesz..wiesz ja tez planuje ze za dwa lata,a moze wczesniej mlodszy syn pojdzie do starszego i mus bedzie pietrowe wyro im zakupic,bo tam malo miejsca...

vici no to jeszcze mąż ma chwilę czasu:-D Koniecznie napisz, co kupił:tak:

smutnamama wow, sami chłopcy:-) no to ładnie dokazują:tak: a co do bóli miednicy, to pocieszam, że też mam i to nie tylko po długim chodzeniu, ale po nocy też:tak: ale nie jest najgorzej, bo odrobina ruchu pomaga:tak: A teściowa warta synusia, nie ma co, draństwo i tyle:crazy::wściekła/y:

tiluchna sama się sobie dziwię, ale oczywiście wszystko było z umiarem:tak: no na parkiecie tymi ruchami zrobiłabyś furorę;-) uważaj na siebie Kochana, nawet nie myśl, żeby ich gonić:tak:

tigi odrobina pomocy zawsze wskazana i korzystaj, tym bardziej, ze teściowa proponuje:-)

MamUśKaaa88 o wow! To się zabawisz w następnym roku:-D Powodzenia w sprzątaniu, oby szybko i lekko poszło:tak:
Ja zmykam zrobić nalot teściowej:-) A zaraz wciągnę Twixa, mam taką ochotę, że szok:-)

Ostatnia edycja:
Koralikowa jej Tobie też współczuję przejść z facetem...
Awunia dzięki, ale już widzę, że szybko nie pójdzie ;P Ledwo co odkurzyłam całe mieszkanie i sobie przerwę robię na jedzenie hehe ale na szczęście mam czas...;D Poza tym, w tyg czeka nas malowanie, więc zapewne i tak się nabałagani i tak ;)
a no i zbawię się, a babcie będą miały co robić ;)

Niedawno wróciliśmy z placu zabaw.Słonko było i w miarę ciepło ja też się dobrze czułam więc poszliśmy na dwie godzinki.
Teraz oglądamy tv popijając herbatkę z cytrynką.Jakoś mnie kusi kawa i zastanawiam się czy sobie nie zrobić:sorry2:

Hej.
Witam sie niedzielnie...wczorajszy dzien zleciał na sprzataniu zakupach a dzis to obiadek to cos i juz prosze prawie wieczór....Mieli przyjsc znajomi ale kol sie zle czuje i moze i lepiej bo nie mam jakoś dzisiaj ochoty na spotkania i hałas....wkoncu moge troszke odpocząć:tak:

Mamuska no tak malenka ale ur w 36tc wiec do 40 by penie troszke nabrała....:happy2:

ananaska ja jak byłam w pl to tez po ciuchach chodziłam i powiem wam szczerze ze brakuje mi tu tego dlatego jak jestem w pl to lece:-D Choc na de ebyu kupiłam 2 paki jedna za 4 euro 17 rzeczy piekne i wszystko z H&M a druha z 1,5 euro 40szt róznych rzeczy i duzo markowych wiec jestem mega zadowolona :-D

Wy mnie tu torbami do szpitala nie straszcie kurde nie spieszy mi sie :-p:-p:-p

cayoka duzo zdrówka :tak:

smutnamama
witaj na forum....eh szkoda ze tak ci sie ułozyło ale masz wspaniałe dzici i masz dla kogo zyc...one sa najwazniejsze:happy2:

Ehhh ide prebrac mała i walczyc z prasowaniem :baffled:

Witam się i ja wieczorową porą ;-)
mamuśka fajnie, że panele położone już są, i nie przemęczaj się w sprzątaniu męża zaciągnij :-p . Szkoda, że nic nie kupiłaś, najgorsze jest takie chodzenie długie i nic nie kupienie.. zniżki wiem, że do smyka były, home&you z jakiś gazet więc boom na wszelkie galerie.. dlatego ja wolę w tygodniu jak coś iść bo mniejszy ruch jest.;-)

Baśka a to całkowicie zrezygnowałaś z kawy???
Ja piję zawsze rano, żeby była to jedna dziennie, a wczoraj dodatkowo po południu w coffe heaven wypiłam drugą i Młody strasznie szalał w brzuchu ;D zastanawiałam się, czy Go tak nie pobudziłam przypadkiem ;)
Ag KrK noo ja poszłcam teraz dlatego, że moja mama chciała buty kupić i na szczęście chociaż Jej się udało ;) Nooo M bym zaciągnęła, ale dziś pojechał jeszcze na sesję (do dodatkowej pracy - robi zdjęcia ;) )
Tak czy siak nie nasprzątałam się, bo jak wrócił M to poszliśmy na spacer i dopiero wróciliśmy ;););) Mam czas, nie spinam się hehehe

Kamil śpi już:happy2:
mamuska nie całkowicie nie zrezygnowałam z kawy tak jak Ty pije codziennie rano ale czasem popołudniu tez mam ochotę choć nie zawsze.Wolę kakao,herbatę z cytrynką.Z Kamilem jak byłam w ciąży to od początku do 7mca wcale nie piłam potem od czasu do czasu a teraz szybko bo ok. 4mca już mnie naszło na kawę i piję bez problemu.

reklama
Dziewczyny, to żeście naskrobały.. jak zazwyczaj w weekend cisza, to ten jakis aktywny był :)

Mamuśka - warsztat bardzoo fajny był, przyznam że praktycznie wszystko nowe w porównaniu z poprzednim na ktorym byłam, także niewiele się powtórzyło. No i mam mase próbek, i nawet udało mi się i mężowi wygrac na koniec nagrody :) mamy proszek do prania dla dziecka i zestaw kosmetyków :)

smutnamama - witaj na forum, bardzo trudną masz sytuację, i ciężko napewno samej tak wszystko ogarniac. A rodzine, rodzeństwo masz gdzieś w okolicy? Czy wszyscy daleko? Nie zazdroszcze calej tej sytuacji i postaramy się Ciebie wspierać na ile da sie to zrobić przez forum... Trzymaj sie i pisz jak znajdziesz czas.

u nas weekend intensywny - w sobote warsztaty w Legionowie, a potem byliśmy w IKEI kupić meble do salonu - mnóstwo szafek które mąż teraz bedzie powoli skręcał... Dostałam od siostry też 3 kartony ubranek dla dziecka, także musze to przejrzeć szybko i przekazać jeszcze troche z tego bratowej ktora ma 3tygodniową córeczkę :)
A dziś rano msza, potem pojechaliśmy z mężem i bratem na Biegnij Warszawo (bieg na 10 km), chłopaki pobiegli, dobiegli, i śmiałam się że w przyszłym roku mąż z wózkiem będzie biegł :) a teraz jeszcze mielismy wizyte teściów więc dopiero pojechali i padam...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry