Baśka_28
Fanka BB :)
Witam Was Kochane w niedzielny poranek
Tiulichna tak samo mam wieczory i noce najgorsze a w dzień spokój no tylko czasem mnie zaboli ale najgorsze jednak nocki.
vici być może zostaniemy listopadowymi mami kto to może wiedzieć co Ci nasi lekarze wymyślą z tym terminami cc.
Marika ja w pierwszej ciąży tez właśnie się bałam że nie zauważę że już rodzę
Ale wody mi odeszły i wtedy już wiedziałam że nadszedł czas.Miałam rodzić sn ale główka nie schodziła więc zdecydowali się na ciecie a ja leżąc w tych bólach po oxy modliłam się o tą cesarkę.
Ordynator w czwartek z tekstem do pewnej dziewczyny która pierwszy raz miała rodzić że bedą jej rano wywoływać poród i te bóle co teraz czuje są niczym w porównaniu z tymi porodowymi po oxy jak ona zaczęła płakać.Nie powinien jej tego mówić bo biedna była taka wystraszona

Tiulichna tak samo mam wieczory i noce najgorsze a w dzień spokój no tylko czasem mnie zaboli ale najgorsze jednak nocki.
vici być może zostaniemy listopadowymi mami kto to może wiedzieć co Ci nasi lekarze wymyślą z tym terminami cc.
Marika ja w pierwszej ciąży tez właśnie się bałam że nie zauważę że już rodzę
Ale wody mi odeszły i wtedy już wiedziałam że nadszedł czas.Miałam rodzić sn ale główka nie schodziła więc zdecydowali się na ciecie a ja leżąc w tych bólach po oxy modliłam się o tą cesarkę.Ordynator w czwartek z tekstem do pewnej dziewczyny która pierwszy raz miała rodzić że bedą jej rano wywoływać poród i te bóle co teraz czuje są niczym w porównaniu z tymi porodowymi po oxy jak ona zaczęła płakać.Nie powinien jej tego mówić bo biedna była taka wystraszona

) bo ma zupełnie inny skład a jest na to samo . A co do porodu ...no cóż współczuję ci strasznie , bo wiem co to znaczy trudny poród , ale nie będę opowiadała ze szczegółami , bo dziewczynom się odechce rodzić ;-) mam zciśnienie miednicy i niby nie powinnam urodzić dziecka większego niż 3 kg - 3,3 kg ... urodziłam 4 kg ... było radośnie
i tych strasznych przeżyć związanych z porodem tym bardziej, oby żadnej z nas się coś takiego nie przytrafiło!!!
A to raptem jeden miesiac!