tigi
Fanka BB :)
no właśnie, powiem Wam, że ja to jeszcze z żadnego z takich spotkań-konferencji zadowolona nie wyszłam:/ samo pokazywanie produktów i w większości gadanie bez sensu, żeby godzinkę pogadać. jak byłam ostatnio, to też był fajny gość z maxi cosi, co mówił o fotelikach, ale właściwie poza tym, to nic ciekawego nie było:/ i też - jakaś prezentacja w tle, a człowiek prowadzący robi wrażenie, że pierwszy raz ją na oczy widzi:/
myśmy też mieli boski weekend - praktycznie cały czas <z nocowaniem w domku> byliśmy na konwencie fanów Terry'ego Pratchetta w Nawojowej Górze. serdecznie polecam w kwietniu jeśli ktoś lubi jego książki;-) naprawdę ubawiliśmy się przednio:-)
myśmy też mieli boski weekend - praktycznie cały czas <z nocowaniem w domku> byliśmy na konwencie fanów Terry'ego Pratchetta w Nawojowej Górze. serdecznie polecam w kwietniu jeśli ktoś lubi jego książki;-) naprawdę ubawiliśmy się przednio:-)
Burdel w domu taki,ze glowa boli ale dopiero zjadlam sniadanko,zakupy zrobilam i teraz chwile musze odpoczac.Pogoda tez nie nastraja a mialo byc slonce i 18°
witam sie poniedzialkowo-porannie;-)
w moim przypadku chyba sie nie sprawdzilo
Nie ominą jednak i nas, bo przecież trzeba będzie jakoś nasz salon przysposobić przed przyjściem Mateuszka...Nie będzie to wielka rewolucja, ale już mnie skręca na samą myśl
ja troszke ogarnelam i zas siedze
i dlatego chwile poczekaja te listwy.Zamontowalismy tez juz w koncu karnisze u Victora i w sypialni.A co do przemeblowania to najwiecej zabawy bylo ze zlaniem wody bo w materacach jest gabka ktora blokowala szlauf i musialam siedziec w niezbyt wygodnej pozycji i pilnowac tej wody.Pozniej mlody mi pomagal ale swoje wycierpialam i brzuch tez dawal sie we znaki
No ale wode zlalismy,lozko przestawione,polki pomontowane zostaje podloga ale dalej nie wiemy co na nia chcemy.