reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Ag - KrK 89 no ja mam taki plan, że z wtorku na środę się wyśpię, bo tej nocy na pewno nie, bo wstaję jutro o szóstej:tak:
a koleżanka nie powinna tak myśleć, wiadomo, że jak się bardzo chce, to niekoniecznie wyjdzie, ale skreślać się nie ma co:-)

mamuska, ananaska gratulacje!:tak: Jest nas sporo "po 30-tce", niedługo nastąpią pierwsze rozpakowania:tak: Jej...ale to zleciało....

Magda, lucere, mamuśka, na warsztatach ja nic nie wygrałam, ale moja ręka wylosowała fotelik innej osobie :-)
ja tez ostatnio długo śpię, minimum do 8:30. Trzeba korzystać :-D Mąż wstając otwiera mi okno, bo ostatnio coraz mi duszniej

Aia, a ciążę tez prowadzisz w bielańskim? bo chyba pisałaś że na Ursynowie mieszkasz? To kawałek masz w razie godziny zero

I ja się witam, pierwszy raz od czwartku..po szaleństwie w kuchni i po weselu:) Spróbuje was chociaż troszkę nadrobić:|)

Montaż kuchni trwał w czwartek do 2 w nocy..padliśmy z meżem na twarz. W piątek próba ogarnięcia bałaganu i castorama- dokupienie karnisza i takich dupereli:)
Natomiast sobota od rana szał weselny...ale było super. Wróciliśmy do domu o 4.30 i praktycznie cały czas sie bawiliśmy, oczywiście w swoim tempie:) Ale było świetnie:)

To ja nadrabiam:-D

mb noo to się wybalowałaś ;) zazdroszczę ;) My w pt u znajmomych oglądaliśmy ich wesele i właśnie wspominałam, że bym się z chęcia pobawiła na imprezie ;)
oregano ja tam wierzyłam głęboko, że wylosujesz mnie;D;D;D a co do okna, to my śpimy całą noc przy otwartym oknie, bo mi gorąco ;D może przez te świeże powietrze tak dobrze mi się spi hehe

reklama
Lucere ten ręczniczek jest super! Już się suszy po praniu, bo wczoraj zaczęło się u nas pranie dzieciowych rzeczy. I o dziwo - mąż mnie do tego przymusił i nawet większość zrobił :)

Aia
ja jestem za spotkaniem :) Dopóki mogę się jeszcze przemieszczać :)

Oregano
w takim razie ja też Ciebie kojarzę :) Siedziałam po Twojej stronie jakieś 3 rzędy za :)

Mamuśka a my kiedy w Legionowie się zobaczymy,co?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry