reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

mb89 zazdroszczę wesela;-) i do ładnej godziny dotrwaliście:tak:
mamuśka z jednej strony tez nie mogę się doczekać, a z drugiej zastanawiam się czy damy sobie radę ze wszystkim;-) jeśli jest ktoś zainteresowany w smyku tzn w sklepie internetowym trwa akcja urodziny smyka i są promocje:-D

reklama
Hej..
Nadrobilam was wczoraj napsalem posta a tu co tablet padl:angry::wściekła/y:
No myslalam ze oszaleje dzis wlaczam a tu caly pist znikl:angry: a siedzialam do 00:00 zeby wam odp bo mj maz usral sie wczoraj z dwoma wiadram grzybow i nie mialam jak was nadrobic....
Nie poamietam juz co do kazdej piusalam wiedc bede pisac na bierzaco...
Jedyne co mi utkwilo w poamiueci to
mbmasz meeeega tesciowa....ta sloma rozlozyla mnie na lopatki:-D

Ojj tak na zakupach poiszalalam maz do dzis mi wypomina:-p

ag-krk ja tez mam ten zespol i bralam leki bylam zalamana mialam miec laparoskopie az wkoncu sie wkurzylam z zalamania odrzucilam leki odmowilam zabieg i postanowilam ze zajme sie praca a tu co ciaza niespodziewanie przez edne przytulanki w cyklu...a teraz niespodziewanie druga ciaza i to tak szybko...wiem latwo sie mowi ale dzieci mozna miec i to coraz czesciej zdarza sie orzy PCOS :tak:

O jak wam fajnie z remontami moj maz pomalowal pokoj na bialo i ooo ne ma czasu na reszte....za 4tyg bede mec reszte mebelkow dla dziecia a do tego czau planuje mec jz wszystko gotowe poukladac i czekac....za duzo niue robie bo my na wynajmu i szkoda mi inwestowac kasy w cudze...

Szkoda ze to spotkanie nie bylo najlepsze...myslaam ze sa cekawe itp skoro je organzuja...wkoncu jak kilkja opini zlych to i ludzi bede coraz mniej...

mamuska ananaskagratki 3p juz ostatnia prosta:-D

Jade zawiez sis do pracy skrece pomidorowa i mam zamiar sie lenic choc jak znam zycie to sied nie polenie bo maz cs zaraz wymysli:confused2:

mb89 super że się Wam udało zabawić, tak trzymać:tak: Ja też ostatnio nadrabiam (imprezy, spotkania ze znajomymi), ale od listopada będę już grzeczna;-)

polcia88 nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych;-) A mój m w pracy, mam go z głowy, więc się polenię;-)

Ja obrałam 3 wielkie kosze winogron, zaraz zjem obiadek i pomyślę, co dalej;-)

polcia88 dlatego ja staram się jej to uświadomić, że może nie od razu ale trafi się i będzie w ciąży. :-) Ja też chciałam być w ciąży szybko bo w pierwszych 2 cyklach i nic z tego nie wyszło, bo cały czas w myślach było "dziecko, dziecko", odpuściłam i trach II kreseczki w następnym miesiącu:-D zupka już ugotowana i zjedzona:tak: zabieram się za czytanie książki, miłego popołudnia!;-)

Czytam Was dziewczynki ale jakoś nie mam weny ... jutro mam wizytę a co za tym idzie mega stresa ...
Do tego rozstawiają rusztowania i mam w chacie hałas gorszy niż na autostradzie ... lada dzień zacznie się impreza z balkonem i jeszcze większy rumor ... a do tego grają mi hormony .... marsza pogrzebowego :-D;-) jestem załamana ( tylko jeszcze nie wiem czym ... ) płaczliwa i zmierzła ... chłopaki mają ze mną przechlapane .... mam nadzieję że minie lada dzień ...

Pozatym dla dzidzi mam już wszystko , więc jestem spokojniejsza , że w razie jakiego tfu tfu szpitala nie muszę się martwić .

Miłego dnia !

hej

witam sie po raz drugi,bo rano pisałam posta z tel i widze ze go nie ma....grrr

Ja bylam po wyniki badan,niedlugo do gina z nimi,,tarczycowe sa w necie na stronie,lekarz se sprawdzi,jade po 16 do niego...obadamy co mi powie...albo recepta i zle,albo ok i bez recepty...

mamaktosia sorry ale ja sie usmialam z tekstu ze ty jestes zalamana tylko nie wiesz czym...mam to samo...od pon zle mi sie dzien zaczal..ale juz mi lepiej..i trzymam za jutro &&&&&&&&&&&...i fajnie ze juz masz wszystko,ja oprocz kilku ubranek nicccc np z chemii....

vici fajnie ze romoncik sie robi,konczy....a ten syf po to najgorszy...
ja mlodemu pokoj ruszam od listopada..w tydzien mam zamiar sie wyrobic z wszystkim....czekam na wyplate...

tiluchna fajny sen,niedlugo sie spelni...

ananasko czas biegnie nieublagalnie...

aia wspolczuje tego bolu,,mi na szczescie dziecko sie odwrocilo i juz na nerw kulszowy nie naciska....

mb ale super ze sie wybawilas i to ostroznie.....super,zazdroszcze..ja dupa w domu kwitne...

Wogole dzisiaj mam pierwszy dzien wolny L-4.....ech zyc nie umierac..ale dzieci tez mam,bo dzis DEN,wiec skzoly wolne maja...

awunia ja je moge zjesc,jak nie masz co z nimi zrobic :))) hee

polcia skads to znam,znikanie postow itpp...

awuniamoj dzis ppoludniu nie pracuj bo sis do 18 pracuje i trzeba ja odebrac a jakby on poszedl nie miala by jak wricic...ale jz niedlugo beddze miec swoje autko wiec luzik...jz kupila w pt przyjdzie pi niue brat z taa i zabiora je do pl poitem maz z sis pojadaz do pl je przywiez...i tak sie zastanawiam ze jak odejdzie mi to wozenie jej do pracy bede miec za duzo czsu i co ja z soba zrobie jak ja siedziec nie umiem:-p:-p

ag-krk wydaje mi sie ze to teraz nie ma sensu...mnie tez poicieszali itp ale ja swoje musi odreagowac ten szok i wkoncu sama zrozumie...bynajmniej tak bylo ze mna...:happy:

mamaktosia wspolczuje...ja mieszkalam 2lat nad firma gdzie maz pracuje firma budowlana rano ladowanie doprowadzalo mne do szalu a jak juz robili co z rusztowaniem nie moiwied tylko nie mialam tego n okolo wiec wim co czujesz i wsspolhczuj bo masz ten halas caaaaly dzien...ale widza ze jestes w ciazy to masz prawo na humorki a oni musza to szanowac:-p

reklama
AgkRk To pewnie też każda z nas się zastanawia, bo jednak dla pierworódek życie zmieni się diametralnie ;)
Magda no właśnie, któregoś dnia w tyg musimy się spotkać na kawkę ;)
Polcia to widzę, że co raz więcej nas z PCO ;)
Awunia nie grzeczniej od listopada ;) Grudzień i tak nas przymusi to "zgrzecznienia" hehehe no właśnie, a co pysznegio zrobisz z tych winogron?:)
mamaktosia ja dziś też mam jakiś taki dzień ;/ Jestem może nie załamana, ale wściekła. Wszystko mnie wkurza ;/ Ja jutro też mam wizytę, tj. usg i się nie mogę doczekać ;)
Koralikowa noo to sobie troszkę poodpoczywasz przed grudniem jeszcze ;)
Ja dziś trochę poodkurzałam, wstawiłam pranka (dorosłe:P) i wezmę się za jakiś obiad. Chyba naleśniki zrobię, tak na szybko, bo nie mam weny...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry