reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

witam sie i ja i pozdrawiam wszystkie serdecznie..
niebyło mnie wczoraj straznie zle sie czułam a dziś to już nie nadrobie co pisałyście ..
Któraś pytała o mamę moja wyszła ze szpitala po tomografii w kazdym razie ma sie zglosic do swojego onkologa ma przezuty na sutek i watrobe .. I na ekg wyszlo jej ze ma stan po zawałowy a nawet niewiedziala ze zawal miala

reklama
Mi przyszła jedna paczka dziś z pieluchami tetrowymi,butelką,smoczkiem itp na resztę czekam.
Kamil zasnął nie dawno bo przed 6.00 już bajki oglądał:confused2:

smutnamama​ współczuję choroby mamy i życzę dużo siły.
koralikowa tez mam dziś pomidorówkę z makaronem.

Witam się poweekendowo :-)

Ja ledwo żyję, ochodziłam się dziś strasznie, to już nie na mój ogromny brzuszek i nogi;-) Najpierw badania, w piątek będą wyniki, potem załatwienia i rundka po sklepach. Mam dość, nic już nie robię, zresztą czuję ucisk w dole brzuszka i nie zamierzam się forsować, pranie i prasowanie przechodzi na jutro:tak:

Baśka_28 zazdroszczę, masz już wszystko gotowe, a ja w połowie dalej;-) Ale chyba do końca października się wyrobimy:tak:

vici no no :) To Ty już końcóweczka remontów, super, w końcu odpoczniesz:-)

Ag - KrK 89 ja mam tyle szczęścia, że u nas w rodzinie już 5 dzieci się urodziła w tym roku i coś mi sie tam dostanie na pewno:-) ale i tak dostaliśmy wszystko od kuzynki, od której sie nawet nie spodziewaliśmy :tak:

angelika1609
&&&&& za wizytę:-)

cayoka współczuję stłuczki i stresów:no: grunt, że nic Ci się nie stało:-) i zaciskaj nóżki do 36 tygodnia, dasz radę:tak: A u mnie jak np. jest 30 tydz. i 5 dzień to lekarz liczy, że to 31 tydz. To chyba jak u Ciebie:-)

Co do pasów, to ja też zawsze zapinam, nawet nie myślę, żeby jeździć bez:-)

Ag - KrK 89 pracusiu Ty jeden, oszczędzaj się i brzuszek:tak:

MamUśKaaa88 kurka, u mnie też kosz dorosłego pranka, jak ja to wszystko wypiorę i wyprasuję, to chyba zwariuję albo padnę na przeprasowanie:-D

Koralikowa słusznie z tym prasowaniem, racja:-) też wolę niektóre rzeczy tylko raz prasować, jakby się dało, to bym wcale nie prasowała:-D

Pogoda u nas cudna, ciepło, jasno i kolorowo, aż miło :-)

Tiluchna i jak drzemałaś ?:) Ja też jakaś śpiąca jestem...ale boję się, że jak przysnę to w nocy nie będę spała ;)
Koralikowa rozumiem ;)
smutna mama trzymam kciuki za mamę. Domyślam się, że bardzo to przeżywasz...
Awunia masz rację, wypoczywaj... Nie ma co się forsować, tym bardziej, że jutro też jest dzień ;)
Ja dziś trochę poogarniałam chałupkę, powstawiałam pranka, zmywarkę, zrobiłam obiadek (dziś sum pieczony z ziemniaczkami i warzywkami "z patelni" :) ) i najchętniej bym poszła spać heh

Mamuska powiem ci szczerze ze my z moja mama juz pogodzilysmy sie z tym ze jest chora i musi walczyc bo trwa to juz od ponad roku wiadomo ze przezywam jak znowu cos sie dzieje najgorsze jest to jednak jak lekarze zucaja kłody pod nogi różne dziwne terminy gdy liczy sie czas , bo czas tylko moze jej przedluzyc zycie im szybciej znow bedzie miala operacje tym wiecej szans na zycie , moja mama tez nie wyglada na typowa osobe z rakiem jest pelna zycia ludzie nawet nie wiedza ze cos jest nie tak ... po wygladzie tez nic nie widac jedynie przytyla bo hormony jakies ciagle bierze , mi tez mama wiele pomaga z dzieciakami, trzeba byc dobrej mysli i tyle ..

Koralikowa

ma kolejne guzy na watrobie i w sutku i teraz do onkologa na usg biopsje i wszystko od nowa operacje i pewnie juz chemie jej podadza bo przezuty to juz sa wiec radioterapia nieda rady .. A lekarze twierdzili ze przezutow niby nie bedzie bo wezly chlonne miala czyste .... Ja tez z moim ginem juz rozmawialam na ten temat po rozwiazaniu da mi skierowanie do jakiejs kliniki genetycznej zeby mi badania zrobili w kierunku czy jestem obciazona genetycznie i wrazie czego jakim rakiemm bop moj ojciec tez zmarl na raka prawie 4 lata temu dokladnie w sylwestra bedzie 4 lata.. tyle ze on ukrywal przed nami wszystko oszukiwal chowal wyniki badan no cuda wyprawial bo twierdzil ze lepiej nie ruszac bo jak sie ruszy to odrazu smierc i takie tam *******y

Smutna oj ciezko,źycze duyo sil i wytrwalosci dla mamy i dla ciebie tez.

Ja doszlam do porozumienia jesli chodzi o imie dla chlopca
Marcel Adam
A dziewcz. Alicja Zosia
Jeju w koncu,bo jakos nic mi sie nie widziało juz.

Koralikowa Marcel mi sie podoba bardzo ale umnie nie przejdzie juz 2 razy probowalam .. Mam Cezarego Michała i Maksymiliana a teraz bedzie Jasiu chyba ze pomyłka i dziewczynka wyjdzie jakims cudem

reklama
Do góry