reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

smutnamama po prostu nauczycielka go nudzi:-D wiec niech bardziej się postara:-p hoho jakiego masz eleganta wie, że do zdjęć ma ładnie wyglądać:tak:
Witam i ja we wtorek to musi byc dobry dzień bo spałam jak zabita, chodź z trudem zasnęłam, śniadanko zjedzone, spotkanie BB niebawem:tak::-D, a później spotkanie z dziadkiem, musi być dobrze! MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!!

reklama
Ag - krk - naskrobałamdo ciebie wczoraj długaśnego posta i podczas wysyłania net mi padł i go nie ma :no: tak w skrucie chodziło o to żebyś cieszyła się że masz dziadzię :tak: bo ja to moich dziadków praktycznie nie pamiętam . Kochaj dziadzię jak możesz i życz mu zdrówka od nas !

Smutnamamo - podziwiam... a powiedz mi z kąd ty siłę kobieto bierzesz ? 3 synów , pomocy niewiele ( jak nie wcale )....a co do nadpobudliwości to się nie martw mój 5 latek ma " robaczki w pupie " i dobrze niech pani wie że Oli był w przedszkolu :laugh2:

Co do prasowania ...prasuję tak do roczku dzieciakom , a z racji tego że mamy mało szaf to owszem ładnie rozwieszam mokre pranie na wieszakach potem składam , aprasuję dopiero jak mam zamiar ubrać , pozatym staram się kupować ubrania które nie potrzebują znacznej troski :-D

Wczoraj miałam masakrę brzuch twardł mi dosłownie co 10 , 15 minut ...w nocy to samo ...teraz trochę lepiej . Na szczęście jutro o 7 wizyta , wymaz i ktg i macanie szyjki ...Ale za to kupiłam ten stanik i majtki i kilkanaście innych rzeczy , ale szkoda było nie kupić jak babka miała kubki niekapki z tt i lovli po 5 zł , smoczki po 3 zł , welurowe półśpioszki po 8 itd itd .Zmieściłam się w worku 60 L :baffled: a moja lista była już dawno zamknięta ....

Miłego dnia !

Ps - Ewcia ! co u ciebie odezwij sie !

mamaktosia sile kobieta znajdzie zawsze bo musi i tyle ..Hałas w domu caly czas bo ciagle jakies sprzeczki i nie porozumienia z tym ze ja przyzwyczajona do tego jestem nas bylo szescioro... Czasem niemam juz sil wrzeszcze jak glupia ale przychodzi ktorys maluch i odrazu mi przechodzi jak mowia ze mamo nie wolno tak albo przytula sie i powiedza kocham cie jak cos nabroja ....Teraz troche sie boje jak to dziedzie jeszcze z takim malenstwem jak maluchy maja 18 miesiecy i 3 latka i jak wszystko pogodze tyle dobrze zee moje dzieciaki sa bardzo samodzielne zabawiac ich tez nie musze bo maja rodzenstwo wiec siedza i sie ladnie bawia samochodami do poki ocos nie bedzie wojny ;-)wiec jestem wstanie mieszkanie ogarnac bo mam czas tylko z czasem dla samej siebie jest strasznie ciezko :tak:

Witam Kochane.
Ja dziś nawet się wyspałam ale jakoś ok.2 w nocy obudził mnie bardzo silny skurcz i tak się przestraszyłam ale na szczęście to był tylko jeden taki.
Wstałam tak ok.8.00 a Kamil już od 7.00 bajki oglądał :confused2:

Za oknem widzę że słonko się przebija ale mrozno nieco więc ciekawe jak będzie pózniej.
smutnamama czasem pomimo że mówią że poradzą sobie z takimi dzieciakami w szkole to jednak zawsze znajdzie się jakiś nauczyciel który nie daję rady...tak myślę:sorry:
mamaktosia to super że tak okazyjnie tyle kupiłaś:happy:
Ag-krk zdrówka dla dziadka:tak:

Ja czekam na dostawę następnych paczek może dziś przyjdą..
No i dziewczyny udanego spotkania Wam życzę i ciut zazdroszczę i jest mi trochę smutno ze nie mam możliwości spotkania się z Wami:-(

smutnamama nie zazdroszczę ospy, ale jak teraz przechorują, to potem spokój będzie, więc jakaś dobra strona jest:tak: A nauczycielka widocznie nie zauważa swojej niekompetencji, na każdego malucha jest sposób, tylko podejście trzeba mieć:tak: a dzieciaczki masz kochane, w fajnym wieku są, to na pewno serce się raduje, jak się tulą:tak:

Ag - KrK 89 będzie dobrze z dziadziem, musi mieć tylko trochę czasu, w końcu operacja w jego wieku, to nie przelewki:tak: i jak mamaktosia napisała, ciesz się dziadkiem, bo nie każdy ma taką szansę:tak: ucałuj go od nas:tak:

mamaktosia ależ zakupki porobiłaś, aż sama bym coś kupiła:-D

Ja zjadłam śniadanko, przygotowałam kilka rzeczy do obiadu i chyba pograbię liście w ogrodzie, dotlenię się trochę i złapię troszkę ostatniego słońca, bo pogoda dalej cudna :tak: No i pranie porobię:tak:

Miłego dnia Kochane i udanego spotkania:-)

I ja się witam:)

Ag Krk teraz z dziadziem na pewno już będzie lepiej:)

Ja idę zrobic kawkę i jakieś ciacho zagryzę...co tam kilogramy:)
Na obiadek zrobiłam już wczoraj kluski śląski z niedzielnych ziemniaków:) są w zamrażarce i do tego będzie czerwona kapustka i pierś z kurczaka w sosie. No i zupka pomidorowa z ryżem:)

Miłego dnia!!

mb narobiłaś mi smaka tym obiadkiem ja dziś zupę jarzynowa robię żeby na jutro też było bo wizytę mam na 11.00 więc nie wiem ile tam posiedzę to muszę mieć szybciej zrobione jedzonko.
Ale chyba na czwartek zgapię od Ciebie obiadek:sorry:

reklama
Do góry