reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

niezapominajka1101 polecam się ;-) w sumie 3 razy u nich kupowałam, zawsze zbieram też zamówienie wśród rodziny żeby uzbierać ponad 250 zł i nie płacić za przesyłkę, za każdym razem dostałam od nich jakieś próbki, wszystkie produkty są zapakowane w grubą warstwę foli bąbelkowej (w tym zamówieniu kupowałam płatki kosmetyczne i one też były zabezpieczone folią :-D )

reklama
Ag KrK wyściskaj mocno dziadka ;)
smutnamama oj naprawdę widać, że masz w sobie dużo siły
Baśka mam nadzieję, że skurcz był tylko nocny i w ciągu dnia nie dają o sobie znać !
mb jak ja bym zjadła kluski śląskie!!!!
Co do gemini to ja też jestem zadowolona ;)
My już po spotkanku ;) Tiluchna, tak jak prosiłaś jest i fotka hehe a Krakowianki jak?
lucere, oregano ja po spotkaniu z wileniaka przeszłam się na zoo na piechotkę - tak ładnie było ;)

Domi85 - ja miałam zrobić male zamówienie w gemini, ale wyszło że koleżanka tez coś chciała, i bratowa, i też wyszło nam na ponad 250 zł :)

Ag Krk - szczesliwaś że masz dziadka.. mój jeden zmarł jak miałam 4 dni, a drugi jak miałam 10 lat, wiec niewiele ich pamietam... Mam nadzieje że juz bedzie wszystko dobrze.

smutnamama - oj, jestes kobieto prawdziwa matka Polka. Kłody pod nogi a znajdujesz siłe żeby im wszystko zapewnić i wychować.

Mamuśka, oregano - a mnie po spotkaniu w carefourze zaczepiła jedna pani pytajac jaki rozmiar nosza półroczne dzieci bo dla wnuczki cos chciała kupic :) A po powrocie do domu zrobiłam wietrzenie mieszkania bo tak pieknie dzis bylo :)

A ja ostatnio w ogóle jakos nei mam weny do pisania na forum.. Czytam, czytam, ale bez entuzjazmu do wszystkiego... No nic, może mi przejdzie.

Dzięki dziewczyny za wsparcie to naprawdę pomaga! Ja wiem, że kogoś może to nudzić, że tak o dziadku piszę, ale ja jestem z nim / do niego bardzo przywiązana więc pewnie wszystko bardziej przeżywam.. Na dodatek z nim mieszkam całe życie, opiekował się mną i bratem jak rodzice pracowali itp. Ale dzięki Bogu już jest znacznie lepiej dziś już nawet na nogach stał i dał radę a po takiej operacji i na ten wiek to wysiłek:) i już nie plecie bzdur wszystko na dobrej drodze jest. I bardzo to doceniam, że mam jego!:tak:;-):-) jeszcze raz dziękuje Wam bardzo:tak:
Prawda pogoda dzis piękna! Aż w domu nie chce się być! Oby tak było dalej!

lucere no właśnie widzę, że ostatnio mało się udzielasz. Miejmy nadzieję, że w końcu wróci Ci wena ;)
AgKrK myślę, że temat o dziadku nikogo nie nudzi. A wcale się nie dziwię, że bardzo to przeżywasz. Ja mam tylko jednego dziadka, z którym jestem bardzo związana i nie wyobrażam sobie, że coś mogło by się z Nim dziać... A za Twojego tyle kciuków tu trzymanych, że musi być dobrze ;)
Dzisiaj taka ładna pogoda, że się nałaziłam, a nałaziłam. Mąż jak wrócił z pracy też Go na spacerek wyciągnęłam, trzeba jeszcze korzystać z pogody ;) Na szystkich Świętych mogło by być tak ładnie...

mamuśka, lucere, mnie też opuściła wena do pisania. Wasze życie ciekawe, a u mnie nuda i nie ma o czym pisać

Apteka gemini fajna cenowo i asortymentem, ale jak ostatnio nie przysłali mi jednej rzeczy tak teraz milczą. Dodzwoniłam się tam dzisiaj ale reklamacje rozpatrują w ciągu 5 dni roboczych, więc może jutro się czegoś dowiem :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry