reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

aa dziewczyny nawet nie mówcie, tym bardziej, że samochód nie mój tylko rodziców.. ale na szczęście ja wyszłam bez szwanku bo jedynie co to przetarty zderzak, który jak się zapastuje nie będzie nic widać a gość musi cały zderzak wymieniać.. no ale w sumie sama nie wiem czy to moja wina czy współwina, ale wyszło, że moja.. trudno.. pójdzie z ubezpieczenia wszytsko.
a co do leżenia, to leżałabym gdyby nie to, że muszę nadrobić w szkole materiał żeby nie mieć zaległości, oddac wstępny plan pracy maturalnej ustny polski, bo w razie błędów poprawie sobie będąc w szpitalu bo dużo czasu będę mieć :tak: a tak to korzystam i tak dużo z leżenia, bo jak tylko jestem w domu to kładę sie i wychodze na siku tylko :-D no ale wiecie same jak to w domu, zawsze coś do zrobienia to tutaj to tutaj.

a jeszcze mnie jedno ciekawi, pewnie był poruszany taki temat ale powiedzcie mi, jak wasi lekarze liczą tygodnie ciąży ? bo u mnie zawsze jest tak, że jak np. 30 tydzień to gin liczy, że to już 31, jak 31 to już 32. jak u was jest ?

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie dzis suwaczek pokazuje rowno 29 tydzien i to oznacza ze dzis skonczylam 29 tydzien a jutro juz nalicza sie do 30 tyg czyli bedzie 29 tydz i 1 dzien. Na to mowi sie ze trwa 30 tydz.
Latwiej jest zrozumiec od poczatku. Pierwszy dzien ost miesiaczki do 1 dzien ciazy czyli leci nam pierwszy tydzien. 1 tydz i 1 dzien to juz leci nam 2 tydz

Domi 85 smacznego :-D dziewczyny odsypiają imprezki weekendowe :tak:, niektóre na badaniach są;-) Ja tez witam w poniedziałek, oby ten tydzień był lepszy tzn spokojniejszy od minionego.. Zupka prawie gotowa, pranie się pierze, zaraz za prasowanie się biorę;-). Mam tyle do zrobienia dziś, że nie wiem jak ja i mój "brzuch twardniejący" to zniesiemy..
Baśka gratulacje ukończenia wyprawki!:tak:
angelika 1609 trzymam kciuki za wizytę!! Przypomniałaś mi o firankach, tez muszę zakupić przed Bozym Narodzeniem bo obecne komplety na zmianę mi się znudziły :-D
cayoka trzymam kciuki by dziecię doczekało do 37 tygodnia minimum!
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!!:tak::-D

.....
Ja już tutaj wrzucam fotkę mojego dziubka z wczoraj, bo nie mam czasu oczywiście smarować posta na wizytach;) Dodam tylko, że mam cukrzycę ciążową i muszę być na diecie...także chyba wszystkie dolegliwości świata przejdę w trakcie moich ciąż

Zobacz załącznik 589143

Wybaczcie mi również, że się tak rzadko udzielam, ale z Filipem nie ma odpoczynku (dodatkowo tydzień temu odzwyczaiłam go od smoczka) i jedyne chwile wieczorne przeznaczam raczej na jakiś film i porządki:p

:-)

PAULETTA przepiękna fotka, miałaś usg 3D, ślicznie Filipek wyszedł, ale późno Ci wyszła ta cukrzyca, czułaś że coś jest nie tak czy wyniki złe wyszły?

U nas grzmi grrrrrrrrrr, pada i zero słońca, chłopaki musieli w taką pogodę wyjść z domu, a ja sobie siedzę w cieplutkim pokoju :)

Dzień Dobry !

A u nas piękne słonko i nawet ciepło:-)

Basiu - racja czym bliżej magicznej 40 tym lepiej , ale to dane statystyczne więc w tym 34 czy 35 różnie może być , ale jak poczytałam forum to doszłam do wniosku że czasemnieciekawie jest też w 40 , 41 czy nawet 42 tc ...

miłego dnia !

reklama
Do góry