Marika30708
Fan(ka)
Mamaktosia ja to bym sie nie pogniewala jakby mi ktos CC zaproponowal. A mialas chociaz ZZO do porodu?
AWUNIA dziekuje, tez mam taka nadzieje bo po kolejnym koszmarnym porodzie to juz bym chyba zabezpieczala kilkoma metodami na raz. I tak chorobliwie wszystkiego pilnowala. To az cud ze mąż mnie namówił i jestem w ciazy
PAULETTA dodam ze ten remont mąż bedzie robił po godzinach pracy to będzie to sie strasznie dłużyło

AWUNIA dziekuje, tez mam taka nadzieje bo po kolejnym koszmarnym porodzie to juz bym chyba zabezpieczala kilkoma metodami na raz. I tak chorobliwie wszystkiego pilnowala. To az cud ze mąż mnie namówił i jestem w ciazy
PAULETTA dodam ze ten remont mąż bedzie robił po godzinach pracy to będzie to sie strasznie dłużyło

więc chyba skorzystam ;-) jak zdąże bo to podobno ma sęs do 7 cm rozwarcia
 więc chyba skorzystam ;-) jak zdąże bo to podobno ma sęs do 7 cm rozwarcia 
 pocieszenie jak tralala ...
pocieszenie jak tralala ... ja to doczytałam na jakimś forum , że tyle ile bobo ma w 31 tc razy 2 i jest waga urodzeniowa , ale liczę iż to istne brednie ;-)
 ja to doczytałam na jakimś forum , że tyle ile bobo ma w 31 tc razy 2 i jest waga urodzeniowa , ale liczę iż to istne brednie ;-) 

Młody tańczył w brzuszku cały wieczór/noc, a poszedł spać grzecznie wtedy, kiedy ja
 Młody tańczył w brzuszku cały wieczór/noc, a poszedł spać grzecznie wtedy, kiedy ja