Witam sie popoludniowo....
U nas dzis wolnego nie ma normalny dzien jak codzien....maz z sis w pracy mala spi a ja pije kawke i obżerazm sie mandarynkami :-):-)
Nooo sypialnie przedwczoraj doprowadziłam do porzadku normalnie zapomniałam jak ten pokoj wyglada w normalnosci

Wczoraj miałąm troszke pracy a pod wieczór pojechalismy na małe zakupki...Kupiłam małej buty na zime i pokupiłam chemie potrzebna na zas co zawsze uzywam a nie zawsze mam jak kupic plus pampki dla malenkiej i starszej sobie kosmetyki w wersi mini do szpitala...i nie mysle ile kasy poszło

Ale co tam tłumacze sb ze pamki taaakie drogie

Basia a to ja kojarze ten szpital ogladałam program o tych dzieciach tego medalisty co ja sie zwyłam a nawyzywałam...no ale musisz myslec pozytywnie....
A moze cie przytrzymią juz do tej cesarki....nie zebym ci tego życzyła ale to juz tuż tuż....
Aia duuuuzi zdrówka...
mb ja tu mam w domu uzywany nawet nie wiem jaki w pl do turystycznego kupowałam materac gryka kokos a chciałam pianka gryka kokos ale teraz chce nowy dla małej i chyba kupie jak tamten gryka kokos bo jest twardszy i jestem z niego zadowolona.
Magda piekny brzusio :-)
tiluchna ojjj jak ja ci zazdroszcze tych 36ty juz bym tez chciała zeby być spokojniejszą....
Marta witam sie i ja....
Maua_She witaj ponownie....ja cię pamietam choć moja obecność tez jest w kratke ale jestem blizej celu i mam coraz wiecej czasu jeszcze tydzien i bede go miec juz wogole wiecej bo sis bedzie miec auto ja zeswiruje chyba do porodu z braku obowiązków....
smutnamama jej uwazaj i wypoczywaj...dobrze ze nic sie nie stało...
NIEZAPOMINAJKA 100 LATEK !!!!
Ehhh jakaś senna jestem ostatnio spać nie moge malej ida górne trójki wiec najgorsze zeby...byle to przezyć musze sie czyms zająć.....