smutnamama
Fanka BB :)
Witam sie i jA . Tez nie moglam w nocy spac :-( za to teraz nadrabiam i ciagle leze i przysypiam jakos zle sie czuje mdli mnie dziwnie. Moze wyjde juz w poniedzialek bo zaczynam tu juz "usychac"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze, że się sprawa rozwiązała
wytrzymasz do grudnia;-)
a wierzysz w to co piszesz ? Ja to sobie już obiecuję od kilku mc i jeszcze taki tydzień nie nastał
ale życzę wytrwałości w postanowieniu
napewno ktoś zechce wpaść na kawkę
A co do kasy to jak będzie na koncie to uznam że się udało . Dobrze że to 450 zł a nie innakwota ....w sumie to m nie wie ile wpłacił , ale zaczą od 50 i wpłacił może 8 , 9 ? ale nieliczył , miał ogółem policzone mniej więcej ...
..przy porodzie. On oczywiście zaczął sie śmiać, ale jak zorientował się że ja na poważnie to stwierdził, że jak zrobię kupę to wtedy mi powie co pomyślał i pójdzie na papierosa
A niby fizjologia hi hi hi
Dziewczyny pomóżcie!
Strasznie się dziś wściekłam, bo wracam do domu (tylko na weekend żeby przygotować wszystko dla maluszka) a tu w skrzynce pismo z zus-u że wykorzystałam 182 dni chorobowego i więcej się nie należy chyba że w ciąży - A W CZYM JA DO JASNEJ CHOLERY JESTEM????????????????? Przecież od początku miałam wpisywany w zwolnieniach od gin kod ciązy zagrożonej
Czy któraś z Was spotkała się z takim cudem????? Co się z tym robi???

ale powiem Wam, że już się przyzwyczaiłam, że nie wiem co to noc i spanie średnio na dobę śpię 3-4 h więc fajnie
, włoski ścięte, regulacja brwi zaliczona tak więc MŁODY może wychodzić bo mama ładnie wygląda
miłego dnia wszystkim!! 

Siwe znikna dopiero po porodzie jak wyrwe sie do fryzjera...trudno
moj tez co chwila cos wymysla...teraz zaczyna sufit na pietrze podwieszac-ja z nim zwariuje 

szacun wielki
nie usiedzi na tylku ni minuty