Baśka_28
Fanka BB :)
KiciaKim to mnie wystraszyłaś bo ja od wczoraj wieczora mam silne dość bóle takie jak na @

Jeśli chodzi o to czy poszerzyć grono poinformowanych o dzidzi to u mnie wie cała najbliższa rodzina tzn rodzice(nie wiem czy teściu wie tylko
),rodzeństwo(moje,męza) i moja ukochana kuzyneczka a także przyjaciółka z dzieciństwa i choć mieszkamy z dala od siebie to zawsze wszystko sobie mówimy.

Jeśli chodzi o to czy poszerzyć grono poinformowanych o dzidzi to u mnie wie cała najbliższa rodzina tzn rodzice(nie wiem czy teściu wie tylko
),rodzeństwo(moje,męza) i moja ukochana kuzyneczka a także przyjaciółka z dzieciństwa i choć mieszkamy z dala od siebie to zawsze wszystko sobie mówimy.
Ostatnia edycja:
Trzymajcie się ciepło! Ja będę walczyć dalej o moje szczęście;-)
Cycki za to zaczęły mnie boleć trochę od dwóch dni, bo do tej pory nie czułam żadnych zmian. Za pierwszym razem myślałam, że oszaleję od początku, tak miałam wrażliwe. Spanie było masakrą.
Wiedzą tylko moi rodzice i przyjaciółki. Teściowie i dalsza rodzina dowiedzą się za jakiś czas, pod koniec 3 miesiąca by było optymalnie...