reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

-Aia- oj tak, ciężko znaleźć chwile, tym bardziej, że jeszcze jest dom do ogarnięcia :tak:

Co do siary, ja też miałam już od 18 tyg., potem pod koniec ciąży ani kropelki, a po porodzie się znów rozkręciło, choć przez chwilę myślałam, że przez to, że się zatrzymało to nie będę mieć nic:tak:

cosiek
jej, popłakałam się:-( nie mogę oglądać takich filmów:-(

Ag - KrK 89 mój mały tak samo ma w nocy, choć dziś był bardzo grzeczny i spał długo :tak: trochę czasu minie aż się ustabilizuje wszystko:tak:

polcia88 że Ci się chce pisać te prace, podziwiam:tak:

tigi współczuję tego zamieszania z insuliną, mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle:tak:

oregano trzymam za Was kciuki!!! I życzę zdrówka, niech Sara szybko dochodzi do siebie:tak: ja też w szpitalu miałam problem z karmieniem, a teraz jest już ok :tak:

smutna zdrówka dla synka, ehh...kiedy ty biedna w końcu odpoczniesz?:no:

U nas szary dzień i leniwy, dobrze, że mały spokojny :-) Zabieram się za sprzątanie łazienki i muszę coś zjeść bo wiecznie nie mam czasu ;-)

reklama
Awunia ja to juz chyba przy mojej 3 a niedlugo 4 to nigdy nie odpoczne, choc teraz niejest zle dwoje starszych u mamy mam tylko z malym jestem, a on co chwile zasypia bo choroba go meczy wiec i ja z nim leze i czuwam, obiadem sie nie przejmuje bo mama nam ugotowala rosolek z lanymi kluseczkami specjalnie dla malego. Odpuscila by troche ta jego krtan jeszcze ` i by bylO super , bo jak narazie mu nie przechodzi po wieczornych lekach jak nic nie przejdzie tO znowu podjade do szpitala na zastrzyk

Jaka tu cisza ;-) babeczki upieczone, krem do nich zrobiony , domek wysprzątany czekamy na gości. Chodź szczerze Wam powiem, że te codzienne wizyty są meczące.. aa i pranie do prasowania się na mnie patrzy żeby je ogarnąć a mi się tak nie chce:-p miłej soboty! Może jakieś dziecię się rodzi;-)

Też mam dzisiaj gości, nasza papuga na potrzebę andrzejek zmieniła chwilowo imię ze Stefana na Andrzeja :-D
Wspólnymi siłami z Małżonkiem zrobiliśmy domek Baby Jagi, murzynka, rogaliki z ciasta francuskiego z nutellą, sałatkę grecką i sos tatarski

Dziewczyny potrzebuje porady w zwiazku z porodem w krakowie badz sosnowiec, dabrowa gornicza , chrzanow. Jaki szpital polecily byscie , bo u nas w olkuszu afera goni afere i decyduje sie na porod poza miastem tylko niemam pojecia gdzie bo nie mam obeznania..

Dziewuszki zalozylam watek o zdrowiu maluszków, skoro juz ich tyle i pojawiają sie ciekawe tematy, fajnie to trzymać razem:tak:

Domi co to domek Babyjagi?/?

lucere Sliczne pierniczki, planowalam je piec w zeszlym roku ale jakos nie wyszlo, moze teraz sie uda :-)

tiluchna i jak u ciebie po masażu, cokolwiek?

Ja tak sie źle czuje ze normalnie siedze i rycze przy kazdym kaszlnięciu tak boli cały brzuch :-(

reklama
Do góry