reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
koriander jej...może coś się zaczyna u Ciebie dziać??? :tak: już jesteś terminowa, no no;-)

Widzę u Was dziewczyny same pyszności, no no:-) a ja trzymam dietkę, bo przy karmieniu słodkości nie wolno, a u mnie to dopiero początki i trzeba uważać:-( Udanych imprez życzę!!! :tak:

smutnamama kurka, przynajmniej teraz by te choróbska Wam odpuściły, a tu ciągle coś...wrrrr...masakra...oby ulżyło maluszkowi, a Ty korzystaj i odpoczywaj chociaż trochę:tak:

Domi wow wyglada rewelacyjnie i jakie proste! W zyciu nie jadlam a brzmi bardzo swojsko :tak:

ananaska w suwaczku są dwa dni do przodu, ale i tak godzina 0 wybila..objawow zero, polozna w piatek mowila ze moze przez chorobe porod sie opoznia..:baffled:

awunia podjesz sobie jeszcze slodkosci, mi ciezko bylo nie jesc przy karmieniu mialam mega ochote wlasnie na slodycze caly czas - co niestety nie ulatwia powrotu do wagi..

Koriander - Slonko :( wiem ze juz jest ciezko.. tule mocno

u mnie? hmm.. na razie nie zapeszam;-):-D

choc na prawde nastawiam sie bardziej na przyszly weekend:baffled::sorry:

ide sie zrelaksowac :-D i jak co wieczor mysle ze moze tej nocy.... :-D

Kochane bardzo Wam dziękujemy za zaciśnięte kciuki. Już jesteśmy w domu :) dzięki karmieniu z zegarkiem w ręku co 3h (moje odciągane mleko) kroplówce, dokarmianiu mm mała w końcu zaczęła przybierać na wadze a wyniki krwi wróciły do normy. Także teraz będzie już tylko lepiej, bo gorzej już nie może.
Jak się ogarnę to wrócę do Was i sobie ponarzekam :)

OREGANO super wieści!!! Witajcie w domku!!! Ogarniajcie się i wracajcie

TILUCHNA co tam masz za oznaki porodu i nie chcesz nic powiedzieć co?

KORIANDER może faktycznie coś już się dzieje :tak:

reklama
Oregano - super wiadomosc!!!!!!!!!! dzielna mamusia i dzielna Sara :*

Cosiek - pfff hehehe oznaki porodu to ja mam juz od tygodni:-D:-D:rofl2:

nie nie.. nic sie nie dzieje:no: tu poboli tam poboli
widocznie Mloda nie chciala byc listopadowka:laugh2:

jutro moje imieniny moze prezencik mi zrobi?:-D u nas w rodzinie taka tradycja ze dzieci sie rodza w czyjes imieniny - ja sie urodzilam w brata imieniny, moja mama sie urodzila w siostry imininy...
zobaczymy;-) a jak nie? to czekamy dalej
w koncu sie doczekamy:tak:

Pieknaszyszunia hehehehe - dziekuje za te doze optymizmu z rana:-D

Do góry