reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Wiesz co Dita, u mnie tez sporo znajomych sie pourywalo, zostali naprawde nieliczni, ale Ci prawdziwi znajomi, przyjaciele, ktorym nie bylo za "daleko" napisac maila, lub list.

Kate głowa do góry:-) :tak: Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 jest najbardziej fantastycznym wiekiem dla kobiety!!!!!
Milenko sto lat radości i mądrości:happy:

Ja jestem pierwsza i brat miał za dobrze, chociaż nigdy nie pozwoliłam nikomu trzymać się na krótkim sznurku. Robiłam co chciałam, a potem wyemigrowałam do internatu... Było giciarsko póki mnie w 4 klasie z niego nie wywalili, bo nie przestrzegałam regulaminu:baffled: :dry: Ale potem dopiero życie nabrało sensu bo był T:happy: Z nim poczułam że mogę wszystko:-)
I jest ok:happy:

_anita super dzieciaczki:-)
Też mam koleżanki z dzieciami dosyć blisko jedna w Rumi, i 4 w Gdańsku:-p
Kasia nie chciałabym siedzieć na takim krześle:eek: :laugh2:
Mój macierzyński do 24 kwietnia, mimo że to nr2 to 2 tygodnie krócej bo łapie się w okresie wychowawczego na macierzyński i lipa:-(

Sa_raa oj wiem co to żyć z mamą:tak: Mimo, że moja to cud kobita to juz chce do siebie, jedź z T i zabieraj Olinka. Będzie lepiej;-) :-)

kochane robaczki ale u nas piękny dzionek
Zamieniłam Oliemy gondole na spacerówke, żeby nie spał tylko świat oglądał a on dwa kroki i kima:-D

Mi się 19 skończył macierzyński i mam pytanie ile mam czasu, żeby dostarczyć zwolnienie do zusu??

Wyjazd przełożony na jutro bo niestety nie mogłam dzisiaj szczepienia zrobić bo lekarza ani pielęgniarki nie ma:baffled:

Nieistotku ja CI nie pomoge bo jadę sobie a dlaczego sama nie możesz??

Sugar zadowolony jak nie wiem śpi już od ponad godziny
problemem może być tylko na dłuższą mete to że ma nózie w górze ale narazie GIT:-p:eek:

reklama
ja tez przeflancowalam na spacerowke
zaraz bedziemy testowac z malpiszonem
dzisiaj pierwsze wyjscie bo siedzi juz od tygodnia przez ta chorobe
antybiotyk jeszcze tylko jutro i koniec
cieplo jest wiec wyjde z nim na swierze powietrze

tylko nie wiem jak go mam ubrac :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry