reklama

mamusie grudniowe:)

Anitko - śliczne!!!!!

Ja też dziś na 16 do dentysty...:sick: Też z tą ósemką do usunięcia... tylko nie wiem, czy dziś, czy najpierw prześwietlenie....
Ale się stracham....
Ale muszę w końcu bo na Nurofenie Forte już cały czas jadę....:sick:

reklama
Mnie na szczęscie nie bolą , ale też się stracham jak cholera :sick: moja dentystka nastraszyła mnie , że jak sie usuwa 2 zęby , to może się to goić nawet 2 tygodnie i się puchnie i w ogóle cuda wianki :no: ja o 16-tej bede już po , więc będę 3mała za Ciebie kciuki ! :tak:

Anitko, strasznie fajnie ubrany twój przystojniak! :-) Pewnie powalił dziewczyny na łopatki! To ma w czym wybierać ;-):-p

Dita - no nie, musisz coś zrobić, bo zaraz anemii dostaniesz od tego Nurofenu! Najgorzej się zdecydować, jak już dojdziesz do dentysty to będzie już z górki.
(mądra jestem, a sama od roku nie mogę dojść do dermatologa, a od porodu nie widziałam gina, bo przecież po co mi ta kontrola :-p;-))

Życzę wam mało bólu i szybkiego gojenia! I tak będzie! :tak::-):-D

Stówka dla Diobła Milenki! :cool::biggrin2::rolleyes:

Dziękujemy za życzenia :-D

Milenka dostała wczoraj pierwszy balonik ale miała z niego radoche jak jej latał nad głową a ona trzymała sobie go za wstążkę :laugh2: no i oczywiście poszalałam w h&m i w smyku (na przecenach było duuużżżżżooo fajnych rzeczy w normalnych cenach)

Kurde ale lecicie z pisaniem ciekawe jak Was nadrobię po długim weekendzie :eek: za raz przeczytam i się do wszystkiego odpowiednio ustosunkuję he he he :-D :szok: :cool2:

Kasiu , przyznam sie , że większość ubranek Mikołaja mam z lumpexu . Nową kupuje mu tylko bieliznę (body , skarpetki ,rajstopki ). Mamy tu taki fajny ciuchland, ze prawie wszystkie ubranka to H&M, NEXT, GAP - no i wiekszość jeszcze z metkami - ale jak tylko przywożą towar , to trzeba uważać , żeby nie dostać z pieści od innej zwariowanej mamuśki, której akurat spodobały się spodenki, które właśnie trzymasz w ręku .

Kicia musisz namówic swoje koleżanki do macierzyństwa ! :tak: u nas było tak , ze ciąża była generalnie zaraźliwa - i ciągle jest bo jeszcze dwie babeczki czekają na rozdwojenie .
Hehehe ... nic tylko otwierać prywatne przedszkole ! :tak::-D

Anita, u nas też jakoś tak jest, że teraz albo wszyscy z dzieciami albo w ciąży :-D:-D:-D
U męża w pracy się śmieją, że jest takie jedno krzesło, jak ktoś usiądzie to od razu w ciąży :-D:-D:-D

reklama
Kasia u mnie w robocie też jest takie krzesło kto siądzie to zaciąży :tak:

ja też nie mam znajomych którzy mają dzieci, teraz myślą o ewentualnym potomstwie jak ja urodziłam więc na spacerki śmigam sama :-( zresztą za nim oni się wezmą do roboty to Milenka pojdie do przedszkola :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry