reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Milenko kochana Panno Tajmnico sto lat

Sugar glasiam po żoladku by nie bolal
i gratuluje opiekunki

ja mam przekelnstwo drugiego dziecka i w kontakach z siostra i rodzicami
mama nie umiala ukryc zbytniego zachwytu pierwszym dzieckiem

Kate tule szczerze, nie lam sie bo jestes bardzoo mloda duchem

Cześć!

Ale piękną pogodę mieliśmy w weekend;grilowaliśmy, piwkowaliśmy!!!:tak:

Piotruś był tylko trochę marudny;ząbkuje już na 100%, bo jak mu smaruję dziąsełka, to przestaje marudzić.....Denerwuje mnie to, że dziennie o 5.00 się budzi (no, ale zasypia o 20, może dlatego)!

Oczekująca - spróbuj go przestawić - kładź coraz później :tak:

chociaż moja pannica wczoraj usnęła o 21 i wstała dziś o 6:wściekła/y:. A czasem zasypia już o 18 i wstaje o 7:-)

Kurde, znowu aparat mi padł... Tym razem obiektyw się ,,zaciął" - nie rusza się i pisze,, lens error" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Musze go do naprawy oddać,ale jak to będzie ze 2 stowy kosztowało to się chyba zdenerwuję....:baffled: (sam aparat niewiele więcej wart):baffled:

100 lat Kasiu!!! :-):-):-)

Nonku, twoje dzieło jest prześliczne! :-):tak:

My w weekend jeździliśmy jak szaleni po rodzinie, znajomych itede, normalnie w domu byliśmy tylko na noce.
Maluch o dziwo super szczęśliwy, wszystkich wujków i ciocie pokochał od pierwszego wejrzenia, dawał się miętosić i strasznie chichrał.

Za to uczulił się nam na śliwki (wysypka i takie czerwone policzki plus ciemieniucha), więc walczę faszerując go teraz surowym przetartym jabłkiem, ale nie lubi :-( Spróbuję dziś sok z jabłka i buraka zrobić, może będzie lepiej.
Koszmar z tą kupą :no:

Dla KATE_LESS:

Żyj tak, aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.

Wypełniaj każdą chwilę tak,
aby potem wspominać ją z radością.

Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.

Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób.

Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu. Spełniaj się.

wszystkiego Naj z okazji Urodzin od Edyty, Andrzeja, Alicji i Natalki!!!

reklama
Ja swojego dzidziola zapobiegawczo już przestawiłam : kąpiel o 21:00 , potem jedzonko i o 22:00 już spi. Trwa do do 8:30 - 9:00 , ale co z tego jak ja się budzę wcześniej i zasnąć już nie mogę . :dry:

W weekend mielismy mnóstwo gości - przychodzili znajomi z małymi koleżankami Dzidziola. Hehehe - Chłopak bedzie miał w czym przebierać jak podrośnie :-D:-D:-D

O 12-tej jadę na wyrwanie zębów :sick: :no: - dwie ósemki - planuję w niedalekiej przyszłosci załozyć sobie aparat i potrzeba je usunąc . Nie mogę się doczekać :dry: mam nadzieję , ze nie będzie bolało :sick: tzn. , że nie będzie tak bardzo bolało :szok:

Sto lat Milenko ! :-)

I Tobie Kate wszystkiego naj naj naj z okazji wyjątkowych urodzin ! :-) a zobaczysz, że za rok jak wskoczy 3 na poczatek , bedziesz się śmiała , ze tak bardzo sie jej obawiałaś !

W załączniku koleżanki syna : Malutka Nikola , Inga , Madzia i Majeczka .

Ciagle czekam na dostęp do wątku ze zdjęciami , więc póki co fotki wrzuciłam tu, co mam nadzięje Was nie zezłosci .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry