reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dzięki, dzięki...

komandosi nie pękają... haha

jakoś się trzymam... haha... jestem piękna, młoda... i może kiedyś będę bogata.... :tak:
mam tylko taki nastrój depresyjny...
a teraz idę spać...
nie mam jeszcze @...
nie biorę tabletek...
mam ciążofobię...
nie lubię gumek!!!!!!!
chcę normalnego sexu!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Ja mam trzy siostry, jedna jest młodsza o 6 lat, druga o 12 lat, a trzecia o 14 lat:-D:-D:-D

ja jestem najstarsza i uważam,ze miałam najgorzej;-)
Np nawet pod namiot nie mogłam jechać z chłopakiem (a miałam tylko jednego w życiu - teraz to mój m.) - bo nie. i tak ze wszystkim. teraz moje siostry mają taki luz w porównaniu ze mną że nie wiem:szok::baffled::wściekła/y:

A ja mam siostrę młodszą o 3 lata...

ja miałam za bardzo przykręcony kurek... /i dlatego własnie uciekłam z domu i wyszłam za mąż.... hehehe.../

a moja siostra miała za bardzo odkręcony ten kurek
/studia, pieniądze w wys. 900 zł na mies; zero obowiązków, wszystko podane na tacy...
i teraz nawet PIT-u nie potrafi wypełnić... co ja mówię... nawet nie wie, że takie coś trzeba składać...
że już nie powiem, że nie pracowała nigdy i nie potrafi załatwić najprostszej czynności w jakimkolwiek urzędzie.../

I to ja miałam gorzej... ale nie narzekam, bo się duuuuuuuużżżżżżżżżooooooo nauczyłam :tak:

a ja koncze urlop 24 i od 25 do roboty, dwa tygodnie urlopu bierze za mnie moj T., a opiekunki jak nie mialam tak nie mam, fak

chyba z dziecmi do pracy zaczne chodzic

takze za dwa dni juz niesety troche rzadziej bede zagladac

reklama
w kazdej sytuacji sa jakies plusy i minusy:tak:

nas rodzice traktowali jednakowo, pewnie o dziewczyne sie bardziej bali ale pozwalai mi na wszystko a ja i tak bardzo rozsadnym dzieckiem bylam i zadnej glupoty nie zrobilam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry