reklama

mamusie grudniowe:)

Sprzątanie the best... ten syf... pyłek... przestawianie mebli... tu i ówdzie chlapnięta farba do skrobania... mmmmm!!! super klimaty:cool2:

reklama
Kicia mialam juz dawno temu spytac, jak tam usypianie malego?? Bo mialas problemy?

Milka czemu nie ma zdjecia Twojego szkraba w "Liscie rozdwojonych grudniowek" :ninja:

Pingwinku juz lepiej, teraz chodzi spac okolo 21. ogolnie dalej czasem walczy i nie chce spac, ale juz nie tak czesto!!
dzieki za pamiec ;-)

Pytam, bo u Mercuni po wprowadzeniu tego planu sie bardzo, bardzo poprawilo. Wieczorem generalnie usypiam ja od 5 do 15 minut, bez placzu. W dzien takze 2-3 drzemki robi bez awantur. zdarzaja sie awantury, ale wtedy znaczy to tyle ze nie jest jeszcze spiaca i musimy jeszcze kilkanascie minut ja pomeczyc :-D
A dajesz malemu sztuczniaka, czy tylko na cycusiu?

jesu dajecie czdu
ja relaks przerywany w*****mi na mojego m ktory zachowuje sie jakby mial dostac okres :cool2:
generalnie wpuszczam jednym a wypuszczam drugim uchem jego fochy

pogoda taka sobie i jakos tak

kasuelf nie przejmuj sie, kotwica w plecy, sami sie kiedys zrehabilituja
moj ex byl caly wytatuowany i na poczatku moi rodzice nie mogli patrzec hehe
ale w koncu musieli przywyknac i nie bylo problmu, do moich tez ;-)
zreszta wiekszosc moich znajomych to roznej masci ekscentrycy i jest ok

olej tesciowa , ma kobieta jakis kompleks i tyle
krzyz na droge

dita siostra musi sie sama przekonac, oby szybko
znam takie przypadki
no stress

ide robic bambule zupe

sugar takie zycie trudno...:eek:
wszystko wraca...
tymczasem ja sie znowu przeprowadzam:wściekła/y:
odkad wzielam slub to moja 10 przeprowadzka bedzie:baffled:
cholera a juz myslalam ze zapuscimy korzenie, tymczasem moj malzonek studio tatuazu zmienia i chyba nas przegna na drugi koniec wyspy...
wrrrrrrrrrr

idziemy na zakupy bo bruniasty ma jakies uczulenie, okragle placki suchej skory i trzeba cos na kuracje zakupic:confused:

Dziewczyny ale zapiepszacie z tym pisaniem!!

Nieistotna jak tam Twój synek?? Mojemu nic na szczęście nie ma!!Wczoraj zachowywał się normalnie (jak zawsze).Dzisiaj też jest uśmiechnięty.

Dita mogę się z Tobą założyć że Twoja siostra wezmie slub tym chłopakiem!!
Nie martw się na zapas!!!

Ide na spacerek z Dawidkiem,:-) dzisiaj jest taka śliczna pogoda.........

reklama
Pingwinku jaki plan wprowadzilas?
narazie sam cyc, czasem jak jest dalej glodny zapodaje sztuczniaka z kaszka, ale to dopiero pare razy sie zdarzylo!
mysle jednak ze sam cyc juz niedlugo przestanie mu wystarczac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry