reklama

mamusie grudniowe:)

Manianka bardzo dziekuje za zyczonka:-):-):-)!
Pingwinku Tobie wszystkiego Naj Naj Naj czego tylko zapragniesz!!!!
Nieistotna jak Julka miala 4 m-ce spadla z lozka ( taka sama historia, ja drzemie sobie na lozku, ona obok). Placzu wiele, ale tylko ze strachu. Na szczescie nic jej nie bylo. Fifolowi tez pewnie nic nie jest. Gdyby cos mu dolegalo, pewnie by sie darl caly czas. ( Bol dokucza). Mam nadzieje, ze na strachu sie skonczylo.

Ja jestem chora. :baffled:Gardlo mnie boli i wszystkie miesnie. Jestem oczywiscie sama z dziewczynkami i nie mam na nic sily. Do kuchni boje sie wchodzic. Bo tam strasza brudne naczynia. Zbawienne jest dla mnie w tej chwili MINI MINI, Julka loi i mam przynajmniej na jakis czas swiety spokoj. Niestety chcialam sie troche przespac. Oczywiscie jka na zlosc Maniana szaleje. Modle sie aby zasnela.:sick::sick::sick:

reklama
Nonek tez sie modle. Wspolczuje, mam nadzieje ze dziewuszki dadza Ci sie zdrzemnac. Moja mala zrobila mi ta przyjemnosc rano jak byl kac to zasnela na 2h ze mna w lozku. Dzieki Ci Mercunia :-)

Jezu, udalo mi sie przespac. Dziewczyny tez zasnely. W domu byla przez chwilke cisza i spokoj. Ale bol gardla nie przeszedl:sick:. Zaraz biore moje "bachorki" na dwor na powietrze.

no to na początku składam zaległe życzonka :-D

Nieistotna, Czarna nie martwcie się na pewno wszystko jest ok jak będziecie się z tym męczyć to jutro do lekarza :-D
nonek kuruj się dziołszka :tak: nie ma nic gorszego niż przeziębienie jak za oknem hitsa :cool2:
Dita jeśli chodzi o siostre to może rzeczywiście jest coś, o czym Wy mnożecie nie wiedzieć, zresztą duża jest i da se rade :tak:

a my odświeżamy kuchnie musimy se znaleźć jakieś zajęcie jak nas nie ma w górach :sick:

Nieistotna - ojawy wstrząsu mózgu to to co pisałam - nadmierna ospalość i wymioty.
ale nie martw się, nic mu nie jest!

Miłka
- no i przynajmniej będziesz mieć kuchnię cud miód malina! Nie ma tego złego;-)

boże boże boże...
Agata się z Tomkiem chwilowo pogodziła... Poszwędała się parę razy z tym nowym gdzieś, pogadała o poważnych rzeczach, w tym czasie Tomek cały czas zabiegal o rozmowę, szansę itp... Jedno łzy w oczach, drugie też, o tym trzecim nie mówiąc....
I na razie są razem...
Kurde, ale zeby już tak zostało...
To naprawdę świetny chłopak...
Teraz ich na zaręczyny namawiamy. Po chu...steczke czekać dalej??? Niech się zaręczą, zobaczą czy im w końcu wyjdzie i niech się żenią gówniarze jedne....

kurcze dziewczyny powiedzcie czym posmarowac małej obtarcia z tyłu glowy na wloskach przy szyi:no:
tak sie rzuca w nocy i wierci glowa na prawo i lewo ze wywiercila sobie obtarcia naskórka:szok:
w dodatku swedzi i rozdrapuje i ranka coraz wieksza

ja smaruje kali naprzemian z kremem na odparzenia bo czasem i ta ranka odparza sie

nie wiem czy dobrze

reklama
Bepanthen rules!

No jak się teraz znowu pokłócą to jak mame kocham wpier dol.:unibrow:Ktoś po prostu obierwie.
Ja nie mam tyle nerwów żeby ku rwa nie spać po nocach przez gówniarzy:frown:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry