reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Luky to jest smoczek bezfirmowu, jest lekko splaszczony, jutro zrobie fota i pokarze, dlaczego sie tak pytasz????? Moja mala ma smoka w identycznym ksztalcie jak smok butelki. Jak chcesz to zakupie i Ci podaruje na spotkanku.

Dita-ja zakonczylam 7letni zwaizek, bo stanal w miejscu, cala rodzina byla w szoku i zla na mnie, ale co wyszlo na dobre...po kilku przygodach (np facet mlodszy o 5 lat) znalazlam Patryka i jest git. Nie zamartwiaj sie, co bylo to bylo, mysle ze jezeli Twoja siostra zakonczyla zwiacek to miala powody o ktorych wcale Wy nie musicie wiedziec...

Sto lat dla MAJERANKI - 6 miechow i wczorajsze sto lat dla obu fFILIPKOW-5 MIESIECY!!!!!!

A JA DZISIAJ czyli 2 maja skonczylam 29 lat, nawalilam sie z mezem. wiecie co szkoda gadac, ale przyjaciele zapominaja. Pamietala tylko mama, tata i moja przyjaciolka, no i maz.Ale kit innym z rodzimy w dupe.

Luky to jest smoczek bezfirmowu, jest lekko splaszczony, jutro zrobie fota i pokarze, dlaczego sie tak pytasz????? Moja mala ma smoka w identycznym ksztalcie jak smok butelki. Jak chcesz to zakupie i Ci podaruje na spotkanku.quote]

Super dzięki:tak:;-):-) Strasznie podoba mi sie kształt tego co pod noskiem=spore wycięcie:-)
Jutro wstawię zdjęcia Minisia i zobaczysz czemu;-):happy:

Pingwinek STO LAT STO LAT!!!!:happy:

Dita - Pinwinek ma rację... zostaw to... może się samo jakoś ułoży... a jak nie... to zawsze możecie być z tym Tomkiem przyjaciółmi...

Dobranocki... idę się wydoić, hehehe... :rolleyes: :wink: :crazy:

Pingwinek - sto lat, sto lat, sto lat!!!
to my rówieśnice... ja miałam 23 kwietnia urodzinki, a 30 kwietnia imieninki... ale obchodzę 25 listopada /Katarzynki/... bardziej popularne:laugh2:

Kate pisalam Ci juz ze masz urodzinki jak moja najkochansza przyjaciolka 23 kwietnia i ten sam rocznik, podobnie wygladacie i mam wrazenie ze podobne ,macie charakterki no i macie obie juz starsze corcie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry