reklama

mamusie grudniowe:)

Kasuelf no to faktycznie fajna masz tesiowa!!:szok:

Dita moze siostra zmieni zdanie?! a moze nowy nie jest taki zly ?? jak go lepiej poznacie moze okarze sie calkiem sympatyczny!!:confused:

reklama
Dita nie chce byc okrutna, ale moim zdaniem nie ma powrotow. No od kazdej reguly sa wyjatki. Ja jednak nie spotkalam sie z takowym.
Ja dzie k* rwa nie mialam przez caly dzien neta. Myslalam, ze wypierdziele w kosmos cala firme od tego neta.
Maniana byla u lekarza. Ma na szczescie tylko katar, gardlo i oskrzela czyste. Mam jej tylko zwiekszyc wit.C, nawilzac i oczysczac nos. Jak powiedzialam, ze mala nie chce mleka, to powiedziala, ze widocznie taka jej uroda.

Nonek suwaczek Marianki coś oszukuje ;-)

Dita Kicia ma racje , może nowy men siostry nie będzie wcale taki zły - dajcie mu szanse ! a Tomek jak jest taki fajny to napewno jeszcze ułoży sobie życie :tak: a to , że rozstał się z Twoja siostra nie musi oznaczać , ze ma urywać kontakt z Tobą ! ;-):tak:

Hello:-)
Ja tylko na sekunde życzyć dzieciom naszym wszystkiego najlepszego:happy::happy::happy::happy:

Kate less poemat:tak::-);-) i ucałuj Natunie bidulke:tak:
Dita odpuść sobie bo jeszcze Tobie niepotrzebnie sie dostanie i siostra się obrazi:baffled:
Kasuelf buzia wielka;-):happy:
Kulka jesteś najlepszą na świecie mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Elo Kamila:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry