reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nonek to mamy takie same kajdanki!!
ja mam niebieskie z futerkiem kupione w hamburgu na santpauli ;-)

a jesli chodzi o wasze pyt gdzie sie szlajalam to juz mowie: szukamy ciagle tej nieszczesnej dzialki pod budowe! ciezko strasznie!!
znalazlismy wczoraj idealna taka jak nam sie marzy!!!!!!
w poniedz gosciu ma nam podac cene, mam nadzieje ze nie wyskocze z butow!!
niestety cos czuje pismo nosem ze jednak cena mnie powali bo dzialka naprawde jest super!
jak dogadamy sie z cena tozrobie fotki!

sugar powodzenia!!!!!
przynajmniej u nas jest z tym lekka masakra!!
my doszlismy do wnoisku ze nie ma na co czekac ceny ziemi ciagle ida w gore i juz nie spadna.
materialy przed euro2012 tez zaczna pewnie skakac w gore!
no i na jesien chcielibysmy juz wystartowac z budowa!

Jezu ja juz mam to za soba. Tylko teraz do wrzesnia musze sie wyprowadzic. I pewnie bede mieszkac na budowie.
We wtorek podpisujemy umowe sprzedazy naszego m.
I byl facio od klimy, hura bedzie montowal na poczatku przyszlego tygodnia!

kurde ale poleciałyście z pisaniem :szok: a Wam ino sex i sex w głowach :cool2::shocked2:;-)

co do budowy to powiem Wam tylko, że to co się dzieje z cenami materiałów to horror wiem po kilentach którym w ciągu np 3 miesięcy koszt budowy wzrasta o 50 - 60 tys (przy budowie domu w cenie ok 400 tys ) tylko z powodu cen materiałów :szok: nie mówiąc już o dostępności towarów np. w Castoramie jak przyjedzie dostawa cementu, cegieł to na następny dzien nic już nie ma :szok: wiem bo brat tam robi koszmar :baffled:

dżizas, laski, ale mialyscie jazde :-D

ja ostatnio mezowstret na maksa, nie chce mi sie nawet o seksie gadac, heh. mam nadzieje, ze to hormony.

znowu mam dola. po prostu _wszystko_ mnie nakurwia. nie wiem, naprawde. klade sie spac - nakurwia. wstaje rano - nakurwia trzy razy bardziej. od malego palca u nogi po kuzwa skore na glowie. nie wiem. chyba mam jakas depreche, bo az mi sie chce ryczec, ze taka jestem geriatryczka.

heh.

sara - mi sie wydaje, ze ma za malo czasu dla neta i nie chce sie pojawiac tak "wpadl wypadl". jak bylam w turcji to tez tak mialam, niby neta caly czas, ale wiedzialam, ze bb wciaga. a jak cos napisalam to zaraz mnie gnalo z powrotem, zeby sprawdzic odp i tak dalej.

Roni - ty lepiej zacznij teraz ostry trening. sklony, przysiady, brzuszki, maratony i w ogole, bo bedziesz miala problem, jak Marek wroci ;-)

co do domkow - tez mam film na domek.. tylko kuzwa nie ma u nas dzialek :-( a jak sa, to wlasnie ceny wypierd alaja z butow.. Gdynia - 500zl/m to minimum, Rumia - 300zl/m - tez minimum. okolice - min. 250zl. dramat. chyba sobie duzy namiot kupie i bede plaze oblegac.

no wiec my chcemy taki dom robionty sysemem z bali
samo stawianie trwa migiem ale niestety w cholere sie czeka zeby zaczeli bo maja full
ale zawsze cos dobrego :cool2:
mojego taty znajomy ma jedna z najwiekszych takich firm w pl wiec zawsze cos mozna zakolowac

Hehehe... dom... w sferze marzeń... musze czekać jeszcze 5 lat, aby swoja chate opchnąć... takie przepisy...

Zapomniałam wam powiedzieć... wczoraj byłam u lakarza ze sobą. Wczesniej zrobiłam zdjęcie tych nieszczesnych zatok, i co?
Prawa strona cała zajęta i chora, lewa troche mniej i dodatkowo mam ku rwa jakies polipy do usuniecia... /dość dużo/
ale musze zrobic wziernikowanie /brrrrrrrr na samą myśl mi sie słabo robi/ no i antybiotyk... ale to jak przestane karmic... czyli jestem na zwolnieniu lekarskim:) moze do konca wakacji? no i łeb mnie napier dala /da sie wytrzymac, ale to jest bardzo nieprzyjemne.../
lekarz kazal mi jechac na morze:) a tak żeby sie pozbyc zapalenia zatok, to musze zmienic klimat na poludnie Europy... hehehe

reklama
dziz, laski, ja sie powtarzam i w ogole smece, ale cos mi sie wydaje, ze mam zapalenie piersi.. dokladnie prawej... od wczoraj boli mnie jak ch., a do tego wszystko inne tez, jak przy grypie.. dreszcze, brak apetytu..
to przez je bany laktator i zupki.. mlody jak zje zupke czy deser nie je mleka juz, wiadomo, a moj jeb any laktator sciaga max 70ml w 25min!!! nie sciaga nawet polowy!!! cycek dalej pelny, a nic nie idzie..
co ja mam zrobic..? bylam juz pod prysznicem, mlodego co chwile przystawiam i nieco lepiej, ale cycek dalej obolaly w ch uj
boje sie, ze strace pokarm..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry