reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye
nie masz gdzies kolo siebie pogotowia( poradni) laktacyjnej? Ja bym na twoim miejscu natychmiast poszla.Albo poprostu do lekarza, poloznej do przychodni. Nie masuj piersi, bo pogorszysz. Musisz postarac sie sciagnac pokarm, ale tez nie za duzo, aby nie bylo nadprodukcji.

reklama
aenye A teraz szybciutko przyłóż liście z kapusty - są rewelacyjne na zapalenie piersi

kate
- zdrówka życzę! I proponuję to południe europy, duużo taniej niż nad naszym morzem,hehe

A mnie dziś krtań wysiadła od klimy i skrzeczę jak sroka.

wiecie co się właśnie dowiedziałam :szok: do szpitala w garwolinie ( czyli ok. 15km ode mnie ) przywieźli 4-letnią dziewczynkę chorą na sepsę - czyli to śmiertelne świństwo gdzieś tu w okolicach sie panoszy :baffled::-(:sick::szok:
powiedzcie , ze dziecko karmione piersią wcale nie jest tak bardzo narażone :no:
kur wa :baffled::wściekła/y:

Aenye u mnie dw razy chba jakies zapalenie sie zaczynalo bo cycek napier dzielaj strasznie i pod palcami i nawet golym okiem bylo widac guzy. Ja rozmasowalam na samym poczatku. Przystawilam dziecko i jak ssalo to maowalam. I przeszlo.

Kate biedactwo. Ale jak znosny bol to przynajmniej dlugie wakacje bedziesz miala.
Chociaz wiem jak bola zatoiki.

A jesli chodzi o domu i ich budowanie to niestety tu w londku nikt nie robi tak jak w Pl tzn nie stawia domow od podstaw.( bardzo zadko) Tu sobie co najwyzej mozesz kupic gotowy , niekoniecznie nowy. Wlasnie planujemy moze na poczatku przyszlego roku kupic. Wolalabym jak w Pl kupic dzialke i po swojemu cos zrobic a nie kupic za mnostwo kasy i zmieniac.

reklama
Jezusku, czy dzis wreszcie spadnie deszcz? Przeciez umrzec mozna z zaru lejacego sie z nieba.

No straszny skwar. Marika pluskala sie pol dnia w muchomorku

63rtkhx.jpg

6hh7m8g.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry