reklama

mamusie grudniowe:)

Sto lat dla Julki i Iggiego.

A u nas mial byc deszcz i chlodniej a tymczasem o 8 bylo 26 stopni. Tragedia.

pingwinku Marika tez sie tuli czasami lapie mnie za policzki i daje buziaka super uczucie.

reklama
A ja mam dzis od rna takiego powera i to bez kawy.
Posprzatalm mamusi cala chate, umylam podlaogi i zaraz sie za obiad biore.
Mam nadzieje ze nie padne o 12 razem z Marika.

Ditka spokojnie. Wiem jak to jest , bieganie,i stres czy sie zdazy. Tylko spokoj moze Cie uratowac. Napewno bedzie ok.

Jezu, u nas rano bylo chlodno, wial silny wiatr. Niestety powoli znow zaczyna sie robic duszno. Siet.
maja to zapraszam do siebie. ;-)
Ja sie probuje wziac w garsc, ale po chorubsku jestem jeszcze strasznie oslabiona. Najchetniej spalabym cala dobe. Niestety walcze dzis i jutro znow sa,a z dziewczynkami. Macieja siedzi sobie w Spodku na targach.

pranie się suszy, a ja zdążyłam głowę umyć i Alę zaciągnąć do kąpieli.
chuy, nie wyrobię się.:blink:

Zaraz spadam do fyzjera

Nat wczoraj obudziła się o 23 i do 1.30 wariowała. nosz kurde, jak ja padałam na ryj, to ona się chciała bawić. A jak ją olewałam i sama usypiałam, to ona się darła bo nikt sie nią nie interesował. I tak w kółko.

Acha - i dziś to już w ogóle mówię jakbym mutację przechodziła - krtań calkiem wysiadła mi od tej klimy. Super.

Dita, hehe, skad ja znam te 'wyjsciowa' nerwowke.. u mnie zawsze jest tak samo przed kazda wieksza impreza! bedzie dobrze - zawsze jest! a jak bedziesz duzo pila, nawet teraz, nie mowie o alkoholu, to ci przejdzie. polecam herbate z miodem i cytryna w duuuzych ilosciach.

laski, dziekuje za rady co do cycka, na szczescie dzis juz dobrze, wczorajsza polgodzinna sesja pod megagoracym prysznicem +masaz +Filip caly dzien jadl z cyca i przeszlo. lacznie z dreszczami i innym syfem. i dzis, po raz pierwszy od trzech tygodni (naprawde, wtedy mialam to zatrucie i od tamtej pory codziennie cos) wstalam bez bolu :-) nic mnie nie boli!!! niesamowite uczucie. niemal zapomnialam, jak to jest. chociaz cala noc Filip spal z nami. jak tylko odkladam go do lozeczka sie budzil. co zrobic..
no i budzi sie nadal co dwie godziny..

reklama
I jeszcze 200 takich pol-roczkow......dla naszych solenizantow:-)

Ja tylko tak...dla info ze zyje :cool2:
U mnie ostatnio nuda jakas okropna.
Wczoraj kupialm okular a dzis.......................pada deszcz:sick: ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry