reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dzieki dzieki!!
fotek napewno natrzaskam!!!!

a z tego wszystkiego zapomnialam wam powiedziec ze wygralismy dzisiaj przetarg na ta dzialke!!!!!!!!!!!! :-)

poprasowane rzeczy teraz trudniejsza czesc - upchanie tego wszystkiego do torby :baffled:

Helenko i Jaśku sto latek zdrówka i radości wielkich:happy:
Dziękujemy za życzonka:-)

Byliśmy ziś na szczepieniu wzw i hib i:
waży 8434 gramy
obw gl 43,5 cm tylko 0,5 cm od oststniej wizyty prawie 2 miesiące temu:tak:
obw kl p 43 cm
i ciemiączko 2,5/3 cm:-)

Ogólnie git zdrówko i wogóle git:laugh2:
.Kicia gratuluję wygrania przetargu i wakacji. My też na bank będziemy tesknić :-)

Kicia baw sie dobrze i gratulacje dzialeczki

Trojaczki sto lat urwiski!!!

Luckymama chlop jak dąb :)
Moj zawsze mial rowno klate z glową teraz glowa nie urosla a klata tak i jest nieproporcjonalny? to lepiej czy gorzej?

Kat less snilas mi sie cala noc, bylam u Ciebie w odwiedzinach :)

Moja znajoma urodzila wczesniaka, 2 miechy wczesniej, mala Amelka wazy 1600 i polezy 2 miechy w inkubatorku ale wszystko jest git! Zadnych powaznych problemow
Trzymam za nia kciuki

Ja też 3mam kciuki za maleństwo!
A moja najukochańsza sąsiadka ( koniec 6.miesiąca ciąży) dowiedziała się w końcu na usg , ze bedzie miała syneczka i jest z tego powodu najszczęśliwszą przyszłą mamą jaka znam!
Nieistotku - to co ja mam powiedzeć jak wymiary mojego syna to:główka 44,5 a klatka 48 :dry::-D wcale nie przejmuję się dysproporcją - nawet lekarz nic nie mówiła , ze jest nieproporcjonalny - taki jest i już - grunt , ze zdrowy ! :tak:

Wszystkiego najpiekniejszego i najslodszego dla JASIA, DOMINISIA I HELENKI, oraz spoznione wczorajsze NJA NAJ NAJ dla PIOTRUSIA

Kiciu zycze udanych wakacji i czekamy na wiesci, oraz gratuluje przetargu

Kate ja tez jestem pod wrazeniem Natalki-super dziewczynka

Lucky buziaki dla synusia ze taki zdrowiusi

Roni piona dla Jasia za TATA WRRR

Nieistotna pozdrow od nas swierza mamusie

A u nas nadal przej ebane nocki, mala sie budzi nie wiem czemu, nakarmie tez sie budzi, patrzylam jej w paszcze ale tam cisza wiec jezeli to nie zeby to nie wiem co. Mercunia uczy sie sama wstawac w lozeczku po szczebelkach, tylko nie wiem jak ona zamierza siadac, aby potem wstawac jezeli wogole ja nie interesuje pelzanie, nie mowiac o raczkowaniu. na razie siada tylko z pozycji pollezacej...hmm:baffled:

reklama
Pingwinku podziwiam Mercunię ! Taka kruszynka ( chyba trzy razy mniejsza od mojego byczka ;-) ) nic dziwnego , ze ma siłę dzwigać swoje ciałko ! No to obstawiamy zakłady , która pierwsza pójdzie : Nat , czy Marcunia ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry