reklama

mamusie grudniowe:)

Pingwinku gdzieś Ty się podziewała??? Normalnie tęsknota przeogromna za Wami dziewczyny:tak:
Może ona ma tak jak Filip aenye że teskni:confused:

Nieistotna taka nieproporcjonalność to nie jest nieproporcjonalność:no: Spokojnie ;-) Filipek pięknie wygląda i na bank jest zdrowiusi:-)

A Natalki obie nasze superowe dziewuszki:happy:

reklama
Ja tylko na chwilke bo padnieta jestem.

STO LAT DLA DZIDZIOLI.

Bylysmy dzis u pediatry. Marika zdrowa. Waga 7816 i 69 dlugisci co daje ok 60 i 75 centyla. Powiedziala zeby przeciw gruzlicy nie szczepic a jest doradca szczepieniowym.
I bylam dzis u gina. Sluchajcie czy ktoras z Was zakladal spiralke nie w trakcie okresu. Bo on mi powiedzial ze moze mi nawet teraz zalozyc bo na okres to sie nie zapowiada w ciagu kilku tygodni ( stwierdzil po USG). Poza tym mam mala nadzerke.

Tez cos tak mi sie wydaje ze mala chce byc obok mnie, dzisiaj jak zaplacze pierwszy raz to wezme ja do lozka, zobaczymy..a ja sie przynajmniej wyspie. A nie ma mnie bo wlasnie Mala chce byc ciagle ze mna, a jak ona spi w ciagu dnia to ja nadrabiam zaleglosci w domu.
Anitka, ja cos czuje nosem ze moja przegra, ona bardzo chce ale jak widze jak tanczy BREAKDANCE to nie pozwalam jej za dlugo stac, chociaz w chodzidelku to ona nie chodzi, a biega.
Maja " Powiedziala zeby przeciw gruzlicy nie szczepic a jest doradca szczepieniowym."
moj polski pediatra wrecz powiedzial ze nie moge na razie szczepic na gruzlice Mercuni bo zakluce kalendarz szczepiej, skoro nie zaszczepili jej przy urodzeniu to najwczesniej to jak skonczy rok

Pingwinek z tego co wiem to szczepia dzieci w wieku naszych.Nawet w Uk znam dzieciaczki ktore pozniej byly szczepione. A mi powiedziala ze skoro mala nie zachorowala do tej pory to nie ma po co szczepic a dzieci powyzej roku to juz wogole nie szczepia. Co lekarz to opinia:)
Ja nie bede szczepic.

mojemu pediatrze chodzilo o to ze jezeli chce zaszczepic na gruzlice, a warto, to jak bedzoe wieksza luka miedzy szczepieniami, czyli po pierwszym roku, tak zrozumialam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry