reklama

mamusie grudniowe:)

bsz ja to blogoslawie to ze malolat spi sam w swoim pokoju
z nami w lozku przespal moze tylko 2 noce jak byl mikro maly
no i ma lozeczko w moim pokoju w domu u rodzicow ale postanawiam to zmienic hehe

z innej beczki pogoda jest do DU PY!!! szaro, wieje i leje od rana
musze ruszyc dupsko po bulki i mleko bo kawy nie moge wypic
jeszce robili jakas rynne na podworku i ku rwa od rana walili jakims wielkim mlotem w zelazna rynne

bsz

reklama
jak jest glodny to drze paszcze niemilosiernie hehe
wtedy trzeba szybko zatkac flaszka i juz ;-)
jesli chodzi o zarcie to nie ma przebacz

wlasnie usnal slysze wiec ide do sklepu bo zejde z glodu

Maniana tez w tej chili zasnela. Ona sie tez drze tylko jak jest glodna lub jak gdzies przyp ieprzy. Tak ogolnie to wiecznie cieszy jape:-).

Mini ostatnio sie psuje, ale ogólnie cud miód orzeszki:-)
Śpi 2 razy w dzień od około 10 do 12, potem śpi około 15 do 17 (wszystko +/- 0,5 godziny), zasypia około 20 i śpi do 5 na cycka, karmię go i ide spać, a wtedy do 7 zajmuje się nim T:-)

Jezu niech ja sie zmobilizuje i pojde wreszcie sie myc i ubrac w ciuchy. Bo na razie siedze polnaga przy kompie. Wlasnie odnalazlam kupe znajomych na portalu nasza-klasa. Super sprawa. Znacie to?

super nonek, dawaj adres stronki...no ja tez siedze w rozsypce przed kompem, Agatka sie bawi a ja nie moge sie oderwac...dobrze ze chociaz zupke dla niej wstawilam...mam chyba maly kryzys braku pracy w sensie dopiero co skonczylam i zaczyna mnie nosic, pracowalam przy unijnym projeckie i wiedzialam ze to praca na konkretny okres i wiedzialam ze bedzie koniec w czerwcu, ale dopiero teraz do mnie dociera ze to juz koniec i ze ciezko bedzie znalezc taka fjan prace, jak przegladam oferty to zalamka totalna :sick::dry::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry