reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasuelf!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Stęskniłam się normalnie :-)

Kate, podpisuję się pod tym co pisze Anita - twoja Asieńka to jest super samodzielna dziewczyna! Na pewno jakby coś było nie tak, to was zawiadomi :tak: A myślę że świetnie się bawi :tak::tak::tak::-)

no to piona dla malolaty malutkiej!

kate nie boj zaby, na pewno super sie tam bawi, takie wyjazdy to jest ekstra sprawa, sama pisalam, a jakby co zadzwoni biedzie git!

ja zwloklam swoje cialo i ide do fryzjera zrobic co z moja kupa siana
kuzwa tyle ile ja wydaje na szampony i odzywki w tej je banej warszawie to jest kosmos
ale inaczej to juz by byl totalny sajgon bo jesli chodzi o wode to to jest koszmar ze tutaj ludzie nie strajkuja jesli chodzi o jakosc wody w kranach

moj stary jedzie wlasnie do waw
ma garniak i wszystko ale uwaga:
pytam sie rano czy ma buty: MAM
wieczorem : NIE MAM- zaloze klapki GIORGIO ARMANI od Sledzia( naszego kumpla) bo jest lato i wogule bedzie kul i tak teraz sie chodzi na pokazach
no ku rwa myslalam ze go pie rdolne przez ten telefon siekiera
Marc Jacobs mi sie znalazl nagle kuzwa stylista , tak to jest jak sie za duzo przebywa z artystami i innymi poje bami jak nasi znajomi!
nie wiem czy ten balwan mnie nabiera czy jest po prostu balwanem
ale chu j bombki strzelil powiedzialam mu ze MUSI miec buty i jakby co ma kupic i chu j mnie boli czy kogos wczesniej zamorduje czy cos
faceci to czasem kolki totalne

sukienke kupilam i tak przeceniona ale i tak za duzo wydalam
over
zdjecia zobaczycie juz z imprezy bo mi sie nie chce teraz
a poza tym mam kurw a sajgon ,zaraz zwali sie do mnie tysiac ludzi i wogule miod

reklama
Hua, Sugar, dobry twój Szymon :-):-):-)
:-D:-D:-D

Moje dziecko dopadło zabawki królika i uwspólniło.
Najbardziej spodobał się lekko zeżarty drewniany kręciołek z dzwoneczkiem w środku oraz plastikowa żółta doniczka z dużymi dziurami w dnie.
Idę się chyba zaopatrywać w zabawki do zoologicznego hue hue :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry