reklama

mamusie grudniowe:)

Oto opcje dla ciebie:

1. nauczyciel w szkole 18 godzin/etat jestes dosc wczesnie w domu, najlepiej uczyc w podstawowce lub liceum. gimnazjum to koszmar /ja lubiłam akurat/
musisz sie tylko zapisac na kurs pedagogiczny i git.
2. korepetycje w domu - no sama chyba wiesz. Swojego czasu było to główne źródło utrzymania dla nas:tak:
3. nauczyciel/lektor w prywatnych szkołach np. po południu czy w weekendy
4. tłumaczenia - praca w domu
5. pomoc przy pisaniu prac, pism, CV itp po angielsku of kors - tez praca w domu

Co jeszcze???

reklama
no moze cos w tym jest, jak dla mnie ta ostatnia opcja najlepsza, bo do uczenia jakos sie zniechecilam po praktykach ktore mialam w gimnazjum...ci ludzie jakas masakra, jesli chodzi o moja przyszlosc i uczenie kogokolwiek to w prywatnych szkolach gdzie ludzie przychodza bo chca sie czegos nauczyc a nie dlatego ze musza

Dobra...
spadam
nie ma tu nikogo;-)
jutro wraca Paweł:rofl2:
musze chate doprowadzic do porzadku
a kto powiedzial, ze nie mozna sprzatac po 23:nerd:
jutro będzie się działo :szok:

Dobranocki...

Kate nie kupilam, ogladalam i wogole, ale ja sie na tym nie znam a tam bylo kilka typow i jakos tak odpuscilam sobie bo zmeczona bylam, a potem sie ocknelam juz we FR, musze ich zapytac czy mi tu wysla (jak bedzie wiecej kasy, na razie szukam na ebayu zabawek dla małej, a dokladnie "stolika kształcacego"). Podaj mi raz jeszcze linka, bo juz nie mam archiwum z gg.Z gory dziekuje
Spadam spac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry