reklama

mamusie grudniowe:)

Aha...
przeoczyłam:-D

Wiecie co... Nat ma odstające żebra:szok:
poczytałam i tak nie wiem, co o tym sądzić...
to mogą być:

1. początki krzywicy:szok:
2. taki urok i to minie
3. mięśnie brzucha są mało wyćwiczone i dlatego

Hmmm...
lekarz dopiero na 11 lipca i nie wiem cy się martwić, czy nie...

reklama
ja bym chciala zaczac kolejna prace jak Agatka pojdzoe do przedszkola ale realia sa inne, najbardziej mnie zniechceca szukanie opiekunek, chcialabym z nia siedziec w domku i strasznie mi szkoda zmarnowanego czasu, widze ze odkad siedzimy sobie razem jest jej dobrzze jest wyciszona ma swoj rytm, no ale powietrzem nie da sie zyc...niestety

Filipek mial odstajace zebra przez poczatki krzywicy ale juz jest ok
lekarka mowila ze jak czasem dzieci za szybko siadaja to zaczynaja odstawac zebra bo flaczki za szybko je rozpychaja

moja siostra miala odstajace zebra bo miala taki urok, i lekarz kazal ja bandazowac przez pol roku i przeszlo

A ja nie chce nigdy w zyciu wiecej pracowac

Kate te odstające żebra to może być taka uroda i minie:-), a dlatego że ona tak szybko wstała i siadała. Bo to tak robi że wypycha brzuszek żebra.
Ale mój Maniek i Lucky i Tomidło(jemu i Luckiemu nie minęło) też mają odstające zebra - lewe bardziej, bo taka ich uroda:tak: Takze spokojnie. Nic sie nie martw;-):-)

Agaton wychowywanie własnoosobowe dziecka t też praca;-) więc wszystkie pracujemy, niektóre na 2 etaty:-D
A tak wogóle Kate ma rację może coś w domu??? Agatka ma juz ponad roczek, spokojnie. A tak wogóle nie jesteś na wychowawczym, prawda?? A jak ze sprzedażą na allegro??? Moja znajoma zarabia całkiem nieźle sprzedając wszystko przez neta. Może spróbuj. To całkiem zajmujące zajęcie. Cały etat. Zarabia miesięcznie około 1,5/1,8 tys miesięcznie. A to zawsze coś;-)

no ja mam urlop dziekanski...anglistyka...tylko prosze nie mowicie o korkach...jak juz wspominalam od pazdziernika pracowalam przy unijnym projekcie ale praca byla tymczasowa do konca czerwca...no moze to allegro to jakies wyjscie... wiem lyskymamo ze to praca...ale najmilsza na swiecie...szczegolnie w tym okresie w ktorym jest Agatka, staje sie coraz bardziej kontaktowa i w ogole tak bardzo ja kocham.. z drugiej strony praca, zajecie dla mnie to tez odskocznia od "kurzodomowienia" to poznawanie nowych ludzi itd. itp. ale ten czas do przedszkola chcialabym spedzic z mala w domu

dobra chcialam powiedziec ze kupilam sobie sukienke i buty na wesele kuzynki
mialam wydac z tej okazji 100 maks na sukienke bo na wesele siostry mialo byc cos bardziej ekstra
i ku rwa nie powiem ile ku rwa wydalam bo jestem pierdo lnieta w glowe
na marginesie dzisiaj zaczely sie wyprzedaze i to co sie dzialo np w zarze to jest jakis ku rwa meksyk w singapurze- zabijali sie jak po jeby jakies

ale mam zajebista siostre bo kupila mi bielizne w intimissini i kupe rzeczy malolatowi w HM no i wyzlozyla za mnie kesz na prezent slubny ( kupilysmy karafke, patere na owoce i klosz na ciasto w almi decor- w sumie za malo kasy a jest zapakowane i wogule dopieszczone jakby bylo za kupe szmalcu hehe)
jutro ide jeszcze do fryzjera - kolejny hajs do wyrzucenia
ale tez za friko wbilysmy sie jutro na makijaz lancome w zlotych tarasach ja moja mam i sis

chcialam tylko powiedziec ze od pn wpieprzam trawe a jak mi ku rwa nie przysla kasy z zusu to pojde zebrac na centralny

dziekuje za uwage

Zarabia miesięcznie około 1,5/1,8 tys miesięcznie. A to zawsze coś;-)

Niektórzy tyle mają na całą rodzinę przy dwóch pracujących osobach...
więc nieżle:-D

No w sprawie żebar nie bede sie przejmować...
poczytałam trochę i już się uspokoiłam...
no mój mały grubasek po prostu wypycha żebra brzucholkiem
a przy tym siada i siedzi juz sama
o łażeniu nie wspomnę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry