reklama

mamusie grudniowe:)

Sa_raa napisałam Ci maila!!!-ale nie wiem czy wsatwiłam zdjęcie!!!???

Moje dziecię spało dziś do 9!!!!!!!!!!!!Cud nad Wisła!!! Uczę go samodzielnego zasypiania bo mi kręgosłup pęka od lulania na rękach!!!!

No chyba też zacznę nocnikować (tzn.Dawid zacznie)!!!

reklama
Małe dzieci spać nie dają
duże dzieci żyć nie dają

Sara gratuluje nocnikowania!!! :-D

Laski niech ktoras do mnie przyjedzie, wezmie malego na 3 dni bo go zaraz ciepnę za okno, jak bogam kocham

Kto ma pszczoly ten ma miod
Kto ma dzieci ten ma smrod.

Kto mnie kopnie w du pe na rozped? Mam cale lozko rzeczy do prasowania od tygodnia. Niedlugo nie bedziemy mieli w czym chodzic.

Hej Mary Jane, witaj spowrotem!!! Super twój synuś, prześliczny, jaki chichrak!!! :-D
Napisz coś więcej jak tam u ciebie, jak się chowa malutek, jak tobie z byciem mamą?
Czekamy na wieści i dalsze zdjątka! :-)

hej MJ maly super, rzeczywiscie caly tatus:tak::tak: rewelacyjny jest i ten filmik na koncu, gratualcje :-)
a w ogole okolica ze zdjec swietna , super domek i widoki :tak::tak:

a w ogole to bylam dzisiaj z moja sista w ikei i zrobilam zakupy swieczkowe...juz nie moge sie doczekac az sie sciemni...poklocilam sie tez z moim J :angry::wściekła/y: ale to juz inna sprawa, najbardziej wkurzaja mnie te negatywne emocje, jak sie juz klocimy to bysmy sie pozabijali, powoli mam tego dosc:angry::angry:

a w ogole to tu pusto jakos...no ale w koncu wakacje..

reklama
Oj, chyba nie musze Wam mówic jak to cudownie jest być mamą:) Myśle ze same to doskonale wiecie. Musze przyznać ze nigdy ale to nigdy nie przypuszczałam że pojawienie się dziecka będzie taką cudowną sprawa:)
Szymek na dodatek jest małym aniołkiem (znajomi mówią że wygraliśmy los na loterii), głównie dlatego że przesypia całe noce od urodzenia. Potrafi sam sie świetnie bawić, jest bardzo pogodny, mało ogólnie marudzi (na razie nie ma zębów jeszcze;)...
Także jest super:) zdecydowałam się ze wrócę do pracy dopiero w styczniu, więc cały rok będę w domu z Szymkiem:) Cieszę się ze podjęłam taką decyzję bo byłoby mi ciężko go zostawić i rzucic się w wir pracy:( zreszta w styczniu tez bedzie ciezko:sick: ale cóż takie jest życie przecież....

Jeszcze raz gorąco pozdrawiam wszystkie grudniówki - bardzo mi miło że nie zapomniałyście o mnie, mimo że was opuśiłam na tak długo:( postaram się co jakiś czas zaglądac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry