..aenye
Mama grudniowa'06
to i ja zbieram cycki i ide lulu. dzizas, zapuscilam sie w komentarzach i mialam 120 do wystawienia
galy mi wyplyna zaraz od wpatrywania sie w te listy allegro
ehhh mlody jak dotad raz wydarl ryjka, przemiesciwszy sie tak, ze glowa i nogi miedzy szczebelkami.. ale o dziwo smok dal rade
bosz, blagam, niech mlody spi do rana u siebie... pliz...
(bo dzis nakarmilam o 5.40, zasnal, odlozylam do wyra, po 5 minutach mlody sie obudzil, zaczal bawic, zrobil kupe, przewinelam, odlozylam do wyra, zrobil kupe po raz 2, przewinelam, odlozylam + zapuscilam jakies 30 razy pozytywe i zasnal na 1,5h. dramat, nie spalam 50min, nie wiem, czy bylo warto!!)
galy mi wyplyna zaraz od wpatrywania sie w te listy allegroehhh mlody jak dotad raz wydarl ryjka, przemiesciwszy sie tak, ze glowa i nogi miedzy szczebelkami.. ale o dziwo smok dal rade
bosz, blagam, niech mlody spi do rana u siebie... pliz...
(bo dzis nakarmilam o 5.40, zasnal, odlozylam do wyra, po 5 minutach mlody sie obudzil, zaczal bawic, zrobil kupe, przewinelam, odlozylam do wyra, zrobil kupe po raz 2, przewinelam, odlozylam + zapuscilam jakies 30 razy pozytywe i zasnal na 1,5h. dramat, nie spalam 50min, nie wiem, czy bylo warto!!)