reklama

mamusie grudniowe:)

100 latek dla Natalki i Luckymamy!!!
99.gif

A mój demonik dziś spał prześlicznie - dwie pobudki, a spał od 21 do 7:30 - z czego 1 pobudka wstał darek, więc spałam sobie od 21 do 4 ciągiem :-) I potem jeszcze do 7:30 :-):-):-)
Rano za to się zepsuł trochę, bo nie wiedział czego chce od zmiany godziny wstania, i nie chciał mi jeść. A teraz śpi już 1.5 h..

reklama
AAAAAAAAAAAAAAA:zawstydzona/y:
Dziękuję baudzo za życzenia:-D:-D:-D

Sa_raa nareszcie kobito!!!:szok::-D:-);-)
Miłka ukochaj maleńką:-)
Kulka stawiam na banana. Surowy bleeee;-):-)
..aenye koniecznie próbuj własne mleko dawać mu z flaszki, chociaz przez 3 dni próbuj z własnym a potem moze uda sie z modyfikowanym:-)

Wszystkie nowe czajniki elo:-) I pisać pisać!!! Dużo pisać. Rajuśku jak mnie denerwuje "...nie pasuję do was..." Bleeeeeeee

Natalko sto lat sto lat!!!:-):-):-)

jesu tyle naprodukowalyscie ze sory ale nie mam sily wszystkiego czytac :-)
Kate jeszcze raz podziekuj swoejemu lubemy - super z niego chłop i pomogł mi na maksa a na pewno jeszcze skorzystam i jakby co bede nagabywac znajomych

mlody wczoraj maruda na maksa
oprocz wizyty w castoramie gdzie byl jak aniolek :rofl2:

przyjechala na szczescie moja mama wczoraj wiec dzisiaj mam go z glowy

nonek KU RWA!!!!!!!!!11
zapomnialam o tym kocyku
fak
napisz mi adres i Ci przesle
skleroza nie boli

ale tu dzisiaj pustki...
kurna lato sie zaczelo a na dworze kiszka, czaje sie zeby z mloda isc na spacer ale znowu mega hiper chmura nadciaga i czuje ze bedzie lalo...no i dupa...cipca dostane od tego siedzenia w chacie:angry::angry::angry:

heh sugar w telegraficznym skrocie : nalot pdodgladaczy, jestem sam, jest mi zle, nikt mnie nie kocha...a malarze holenderscy malowali ludzi starych i pomarszczonych:nerd::sick::huh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry